Το «Summer Orange Festival» ρίχνει αυλαία στη «Σπάρτη Ανοιχτή Πόλη»

Πέμπτη, 28 Σεπτέμβριος 2017 16:04 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Το «Summer Orange Festival» ρίχνει αυλαία στη «Σπάρτη Ανοιχτή Πόλη»

Τη βραδιά «Ανοιχτής Πόλης - Λευκής Νύχτας» που θα διεξαχθεί την Παρασκευή 29/9 στο κέντρο της Σπάρτης, επέλεξε το «Summer Orange Festival 2017» για να ρίξει τη φετινή αυλαία του.

Άφθονος δωρεάν φρεσκοστημένος χυμός πορτοκαλιού από τις καλλιέργειες της Λακωνίας θα προσφερθεί σε όλους όσους βρεθούν στο κέντρο της Σπάρτης σε μια βραδιά φιλοξενίας που αρμόζει στα δεδομένα της περιοχής μας.

Επίσης οι επισκέπτες μαζί με τους συνοδούς των αθλητών που θα τρέχουν στην διοργάνωση θα έχουν την ευκαιρία να γευτούν εντελώς δωρεάν και τοπικά γλυκά μας με βάση το πορτοκάλι όπως πορτοκαλόπιτα, σοκολατόπιτα πορτοκαλιού και γλυκό του κουταλιού όλα παρασκευασμένα με αγνά υλικά του τόπου μας.

Πέραν των πλούσιων κερασμάτων θα υπάρχει και πλήρη ενημέρωση από την Εταιρία παροχής ενέργειας «ΗΡΩΝ» σε παιδιά και γονείς για θέματα ενέργειας και προστασίας του περιβάλλοντος σε μια προσπάθεια εξοικονόμησης ενέργειας με τα νέα ανταγωνιστικά προγράμματα του «ΗΡΩΝ».

Η εύφορη κοιλάδα της Λακωνίας με τα απαράμιλλης ποιότητας αγροτικά προϊόντα θέτουν τον τόπο σε μια τροχιά ανάπτυξης και εξωστρέφειας, δίνοντας την δυνατότητα και στους ξένους επισκέπτες να γνωρίσουν από κοντά τον φυσικό πλούτο της περιοχής.

Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια της δράσης θα πραγματοποιηθεί και η κλήρωση του διαγωνισμού της Orangeland Sparta με πολλά δώρα.  

Παρασκευή ώρα 9:00 το βράδυ στο πεζοδρομημένο κέντρο της Σπάρτης. Μην λείψει κανείς!


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like
στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να αθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ PLUS +
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος