5η «Γιορτή Στέλιου Καζαντζίδη» από τους Λάκωνες φίλους του αείμνηστου βάρδου

Δευτέρα, 06 Νοέμβριος 2017 18:55 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
5η «Γιορτή Στέλιου Καζαντζίδη» από τους Λάκωνες φίλους του αείμνηστου βάρδου

Ο Σύλλογος Φίλων Στέλιου Καζαντζίδη Ν. Λακωνίας διοργανώνει την 5η «Γιορτή Στέλιου Καζαντζίδη», που πραγματοποιείται κάθε χρόνο την περίοδο της ονομαστικής γιορτής του αξέχαστου τραγουδιστή, δίνοντας την ευκαιρία στους πολυάριθμους φίλους του λαϊκού μας βάρδου, αλλά και τους φίλους του καλού  τραγουδιού, να βρεθούν και να συνεορτάσουν σε μια γνήσια μουσική βραδιά με ζωντανή μουσική από την ορχήστρα του Συλλόγου.

Η 5η Γιορτή θα γίνει την Τετάρτη, 15 Νοεμβρίου με ώρα έναρξης 8:00 μμ στο κέντρο «Κουτσογιώργης» στο Κεφαλάρι του Αγίου Ιωάννη Σπάρτης. Το Διοικητικό Συμβούλιο έχει φροντίσει για ένα καλό και πλούσιο μενού και η ορχήστρα του συλλόγου έχει επιμεληθεί ένα κεφάτο πρόγραμμα με τα καλύτερα τραγούδια του αείμνηστου Στέλιου Καζαντζίδη κι όχι μόνο. Κατά τη διάρκεια της γιορτής θα γίνει κλήρωση λαχειοφόρου αγοράς. Κάθε λαχνός τιμάται 1 ευρώ.

Η τιμή της πρόσκλησης είναι 18 ευρώ. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν τις προσκλήσεις που επιθυμούν μετά από επικοινωνία με τον πρόεδρο του συλλόγου κ. Θεόδωρο Τσαγκαρούλη στο κινητό τηλέφωνο 6972285558.

Καλούνται τα μέλη και οι φίλοι του συλλόγου να στηρίξουν αυτή τη βασική εκδήλωσή του και να περάσουν όλοι μαζί μια αξέχαστη βραδιά.
 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

NIKOLAROS
Χρηστέας Diesel
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ
RIGAKOS
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
LINARDI

Πρόσφατα Νέα

GOUTOS
Koutsoviti