Στη σκηνή του «Level» και αυτήν την Παρασκευή ο Ηλ. Καππάκος με την ορχήστρα του!

Τετάρτη, 08 Νοέμβριος 2017 12:20 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Στη σκηνή του «Level» και αυτήν την Παρασκευή ο Ηλ. Καππάκος με την ορχήστρα του!

Τον 3ο κύκλο ζωντανών μουσικών εκδηλώσεων, με τη συμμετοχή αγαπημένων μουσικών σχημάτων της Σπάρτης, διοργανώνει και φέτος το “Level Resto Coffee Bar” στον πεζόδρομο Κλεομβρότου. Έχοντας ως μότο το «Όλα τριγύρω αλλά…Zoύν», στο φιλόξενο χώρο του “Level” παρουσιάζονται κάθε Παρασκευή -εναλλάξ- οι ορχήστρες του Τάσου Σκιαδά και του Ηλία Καππάκου!

Aυτή την Παρασκευή (10/11) και ώρα 9:30΄ μμ στη σκηνή του “Level” ανεβαίνει ο Ηλίας Καππάκος με την ορχήστρα του!

Ο Ηλίας με την φωνή και την κιθάρα του, ο Γιώργος με τις μπουζουκοπενιές του, η Αγγελική με την «αγγελική» φωνή της και ο Σπύρος με το ακορντεόν του, σας έχουν ετοιμάσει ένα πρόγραμμα, με κομμάτια που όλοι έχουμε τραγουδήσει, με κομμάτια που όλοι γνωρίζουμε με κομμάτια που…. ζητάμε να ακούμε!

Η ορχήστρα:
Ηλίας Καππάκος: Κιθάρα-τραγούδι
Αγγελική Σπηλιάκου: Τραγούδι
Σπύρος Καππάκος: Ακορντεόν-τραγούδι
Γιώργος Ζήτσας: Μπουζούκι

Συνδυάστε το μουσικό «ταξίδι» με τις λαχταριστές γαστρονομικές προτάσεις που περιλαμβάνονται στο νέο μενού του "Level", συνοδεία επιλογών από την πλούσια λίστα οίνων (wine list)!

Οι Παρασκευές στο Level resto – coffe bar, έτσι, θα μας μείνουν αξέχαστες. Μη χάσετε αυτή τη μοναδική βραδιά που θα περιλαμβάνει πολύ τραγούδι, φαγητό, αλλά και εκπλήξεις! Κλείστε θέση για εσάς και την παρέα σας τώρα!

Τηλέφωνα για reserve: 27310 82442 και 6945108733.

Level Resto Coffee Bar”
Πεζόδρομος Κλεομβρότου 13-17, Σπάρτη

Μεταξύ των χορηγών επικοινωνίας είναι ο «Λακωνικός Τύπος» και το lakonikos.gr.

35098u452qsrasadssyhgsgsgsgd

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti