Τιμά το Πολυτεχνείο με προβολή ταινίας η Ομάδα Γυναικών Σπάρτης

Τρίτη, 21 Νοέμβριος 2017 16:42 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Τιμά το Πολυτεχνείο με προβολή ταινίας η Ομάδα Γυναικών Σπάρτης

Τιμώντας την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου, η  Ομάδα Γυναικών Σπάρτης προβάλλει την ταινία «Εδώ Πολυτεχνείο» του Δημήτρη Μακρή (1974-διάρκειας 120΄), την Τετάρτη (22/11) και ώρα 5:00 μμ στο στέκι της ομάδας (Θερμοπυλών 145).

Πρόκειται για δραματοποιημένο ντοκιμαντέρ  που μεταφέρει το κλίμα και τα γεγονότα της εξέγερσης του Πολυτεχνείου, με μια ανασύνθεση κινηματογραφικών επικαίρων και δραματοποιημένων διασυνδετικών σκηνών. Στην ταινία υπάρχουν πλάνα που έχουν κινηματογραφηθεί από φοιτητές που βρίσκονταν στο πολυτεχνείο. Η μουσική είναι του Μίκη Θεοδωράκη. Η ελληνική αφήγηση είναι του Αλέξανδρου Παναγούλη (στα ιταλικά αφηγείται ο γερουσιαστής Ουμπέρτο Τερρατσίνι).


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti