Φτιάξε «στολίδι από τον τόπο σου» στο παλαιό μεταξουργείο Σπάρτης

Έκθεση των έργων από 15-17/12

Πέμπτη, 23 Νοέμβριος 2017 18:27 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Φτιάξε «στολίδι από τον τόπο σου» στο παλαιό μεταξουργείο Σπάρτης

Στο παλαιό μεταξουργείο, στη Σπάρτη, «υφάντρες» και «υφαντές» της περιοχής έπιασαν πάλι δουλειά και στις 15, 16 & 17 Δεκεμβρίου εκθέτουν τα έργα τους στη δράση με θέμα «Στολίδι από τον τόπο σου».

Αν φτιάχνεις, μικρά ή μεγάλα τεχνήματα αλλά και εδέσματα, με σύγχρονες αλλά και παλιές μεθόδους, τοπικά ή υπερτοπικά υλικά, περίτεχνα ή μινιμαλιστικά, πολύχρωμα, εμπριμέ ή μονόχρωμα, αναλογικά ή ψηφιακά, με αγάπη αλλά και πείσμα, πάρε μέρος στην επόμενη έκθεση χειροποίητου, τη LOCAL ON [τοπικΟΝ].

Συμπληρώνοντας την αίτηση συμμετοχής καλείσαι να συμμετάσχεις σε μια κοινότητα τεχνιτών και ονειροπόλων που προσπαθούν να παντρέψουν τη φαντασία με τον τόπο, την τέχνη και το πνεύμα συνεργασίας.

Οι εκθέσεις LOCAL ON [τοπικΟΝ] είναι ένα παράδειγμα συνεργατικής οικονομίας όπου χωρίς ιεραρχία και με τη συμμετοχή όλων προωθούνται οι εφαρμοσμένες τέχνες και οι άνθρωποι της στην περιοχή.

Αιτήσεις συμμετοχής εδώ μέχρι τις 19 Νοεμβρίου.

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται σε 40 ευρώ.

Πρωτοβουλία και διοργάνωση ομάδα: Activate Now//Ενεργοποίηση Τώρα.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ PLUS +
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος