Πρόσκληση συμμετοχής κομπάρσων στα γυρίσματα της ταινίας «η Βαμβακού»

Πέμπτη, 21 Δεκέμβριος 2017 13:03 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Πρόσκληση συμμετοχής κομπάρσων στα γυρίσματα της ταινίας «η Βαμβακού»

Στο πλαίσιο των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων που διεξάγονται στη Βαμβακού-«το χωριό των παραμυθιών», στο διάστημα 25/12/2017 έως 5/1/2018 θα συνεχιστούν τα γυρίσματα της ταινίας «η Βαμβακού», στο πλαίσιο της Ακαδημίας Ποίησης και Παραμυθιού που ίδρυσε στην περιοχή ο κ. Δημήτρης Αβούρης.

Την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου θα γίνουν γυρίσματα τα οποία θα ξεκινήσουν στις 10:00 πμ  για να ολοκληρωθούν στις 4:00 μ.μ. Θα συμμετέχουν οι χορωδίες Κοκκινόραχης, ΚΑΠΗ Δήμου Σπάρτης, Νεάπολης, καθώς και ομάδες παιδιών με παραδοσιακά κάλαντα. Επίσης, θα λάβουν μέρος η Φιλαρμονική του Δήμου Σπάρτης και η Φιλαρμονική Νεάπολης. Στις 08:30 πμ της ίδιας ημέρας θα τελεστεί θεία λειτουργία στον Ιερό Ναό της Βαμβακούς.

Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στα γυρίσματα, γονείς και παιδιά, θα πρέπει να παρευρίσκονται το αργότερο μέχρι τις 10:30΄ πμ της Τετάρτης 27/12 στη Βαμβακού.

Μπορείτε να ενημερώνεστε και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στο  https://www.facebook.com/academy.vamvakou

«Στόχος των όλων προσπαθειών μας είναι να δημιουργηθεί στη Βαμβακού το Παγκόσμιο Κέντρο Μύθων και Παραμυθιών» αναφέρουν σχετικά οι διοργανωτές.


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti