Ένα τραγούδι για τον σχολικό εκφοβισμό με «υπογραφή» του Σπαρτιάτη Jim Varouni!

«Σαρώνει» στο YouTube «Ο Κόσμος Που Ονειρεύτηκα»

Δευτέρα, 12 Μάρτιος 2018 16:53 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ένα τραγούδι για τον σχολικό εκφοβισμό με «υπογραφή» του Σπαρτιάτη Jim Varouni!

Ένα ξεχωριστό τραγούδι με ιδιαίτερο σκοπό, ένα τραγούδι που γράφτηκε αφιλοκερδώς για τον σχολικό εκφοβισμό στην Ελλάδα, έχει κερδίσει τις εντυπώσεις και το ενδιαφέρον του κοινού, αφού μόλις στο πρώτο 24ωρο ανάρτησής του, συγκέντρωσε 20.000 προβολές στο YouTube!  Συγκεκριμένα, το “Be You” κίνημα αφιερώνει το συγκλονιστικό κομμάτι με τίτλο «Ο Κόσμος Που Ονειρεύτηκα», που ερμηνεύει η πρώην παίκτρια του “The Voice”, Κυριακή Κοτζιάπαση, σε στίχους του ανερχόμενου ιδιαίτερου Γιώργου Λουλάκη, σε μουσική παραγωγή του εξαιρετικού μουσικοπαραγωγού Δημήτρη Φυτιλή(Dim Chrod) και σύνθεση της Κυριακής Κοτζιάπαση.

Η εθελοντική δράση “Be You” Eλλάδος είναι ένα ανεξάρτητο, μη κερδοσκοπικό κίνημα. Η ίδρυση του κινήματος αυτού, αποτελεί καρπό ευαισθητοποίησης  νέων κατά του σχολικού εκφοβισμού στα ελληνικά σχολεία. Το κίνημα αποτελεί μια πρωτοβουλία του Σπαρτιάτη Jim Varouni!

Ακούστε το τραγούδι «Ο Κόσμος Που Ονειρεύτηκα»

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti