Εργαστήρι αφρικανικών κρουστών «στήνεται» ξανά στο μεταξουργείο Σπάρτης

Τρίτη, 10 Απρίλιος 2018 14:38 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εργαστήρι αφρικανικών κρουστών «στήνεται» ξανά στο μεταξουργείο Σπάρτης

Την Κυριακή 22 Απριλίου  η ομάδα Activate Now//Ενεργοποίηση Τώρα με τον Γιώργο Φασόλη διοργανώνουν εργαστήριο αφρικάνικων κρουστών. Το εργαστήριο είναι το τέταρτο της σειράς εργαστηριών, που πραγματοποιούνται μια Κυριακή κάθε μήνα στο παλαιό μεταξουργείο Σπάρτης.

Στα μαθήματα αφρικανικών κρουστών (τζέμπε-ντουντούν) μαθαίνουμε τόσο την τεχνική του κάθε οργάνου, μέσα από ένα ασκησιολόγιο που βοηθά στην ενδυνάμωση των μυών και την ανάπτυξη της ρυθμικής μας αντίληψης, όσο και βασικούς ρυθμούς. Παίζοντας κρουστά, ξυπνάει σιγά σιγά το σώμα, ενεργοποιείται η φωνή, ολόκληροι δονούμαστε στους αφρικανικούς ρυθμούς και η απόλαυση της δημιουργίας, της έκφρασης και της συνεργασίας είναι πηγή χαράς και ευτυχίας. Η ώρα του εργαστηρίου είναι δυναμική, αναζωογονητική, ακόμα και θεραπευτική!

Δείτε βίντεο από το πρώτο εργαστήριο


 
Πρόγραμμα
17:00-18:30: Παιδιά 8-13 ετών
17:00-21:00: Έφηβοι & ενήλικες

Συμμετοχή στα έξοδα του εργαστηρίου
-7 ευρώ, για παιδιά 8-13 ετών
-30 ευρώ, για έφηβους & ενήλικες
Για έγκαιρη δήλωση συμμετοχής μέχρι τις 16 Απριλίου οι τιμές είναι μειωμένες σε:
-5 ευρώ, για παιδιά 8-13 ετών
-20 ευρώ, για έφηβους & ενήλικες

Δήλωση συμμετοχής
https://form.jotformeu.com/80076538384362

Καταληκτική ημερομηνία δήλωσης συμμετοχής: Μέχρι και Παρασκευή 20/4
Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής. Για ενδεχόμενη ακύρωση συμμετοχής πρέπει να γίνει ενημέρωση 2 μέρες πριν τη διεξαγωγή του εργαστηρίου. Σε αντίθετη περίπτωση υπάρχει κανονική χρέωση.

Υπεύθυνος εργαστηρίου: Γιώργος Φασόλης, δάσκαλος κρουστών & μουσικοκινητικής αγωγής.
http://www.kabeiria.eu/kabeira.html
https://www.facebook.com/kabeiria.percussion/

Ο Γιώργος Φασόλης είναι καθηγητής Ανώτερων Θεωρητικών μουσικής και παραδοσιακών-μοντέρνων κρουστών και μουσικός. Παίζει κρουστά σε διάφορα ethnic group και παραδίδει μαθήματα ελληνικών και αφρικανικών παραδοσιακών κρουστών (τουμπελέκι, μπεντίρ, νταούλι, τζέμπε). Είναι απόφοιτος του διετούς επαγγελματικού κύκλου σπουδών Μουσικοκινητικής Αγωγής Carl Orff.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

NIKOLAROS
Χρηστέας Diesel
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ
RIGAKOS
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
LINARDI

Πρόσφατα Νέα

GOUTOS
Koutsoviti