Υψηλές παρουσίες στα εγκαίνια ξενοδοχείου στο Παλαιολόγιο Μυστρά (ΦΩΤΟ)

Πέμπτη, 31 Μάιος 2018 19:32 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Υψηλές παρουσίες στα εγκαίνια ξενοδοχείου στο Παλαιολόγιο Μυστρά (ΦΩΤΟ)

Παρουσία υψηλών προσκεκλημένων από την Ελλάδα, την Κύπρο και την Αμερική, πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα 28/5, τα εγκαίνια του νεόδμητου πεντάστερου ξενοδοχείου “Mystras Grand Palace Resort & Spa” της οικογένειας Καλοειδή στο Παλαιολόγιο Μυστρά.

Σε μια λαμπερή εκδήλωση με έντονο κοσμικό χαρακτήρα, που παρουσίασε η γνωστή ηθοποιός Ζέτα Μακρυπούλια, παρέστησαν ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Πρ. Παυλόπουλος, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Ν. Αναστασιάδης, ο πρόεδρος του κυπριακού κοινοβουλίου Δ. Συλλούρης και ο πρώην Πρόεδρος της Κύπρου Δ. Χριστόφιας. Ακόμα, ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Δημήτριος, ο σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες Μονεμβασίας & Σπάρτης κ. Ευστάθιος και Μάνης κ. Χρυσόστομος. Το «παρών» έδωσαν, επίσης, ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Κ. Τσουβάλας,  ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Π. Κουρουμπλής, ο γενικός γραμματέας Συντονισμού του Υπουργείου Εσωτερικών Τζ.  Φιλιππάκος, οι πρώην υπουργοί Μιλτ. Βαρβιτσιώτης και Τ. Σκανδαλάκης και οι Λάκωνες βουλευτές Στ. Αραχωβίτης, Θ. Δαβάκης και Λ. Γρηγοράκος.

Επιπλέον, μεταξύ των παρισταμένων ήταν ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Τατούλης, η αντιπεριφερειάρχης Αδ. Τζανετέα, περιφερειακοί σύμβουλοι, οι δήμαρχοι Σπάρτης Ευ. Βαλιώτης, Ευρώτα Δ. Βέρδος, Αν. Μάνης Π. Ανδρεάκος, Καλαμάτας Π. Νίκας και αρκετοί δημοτικοί σύμβουλοι.

Ξεχωριστή, τέλος, ήταν η παρουσία στην τελετή εγκαινίων της πρέσβειρας Καλής Θελήσεως της UNESCO, Μαριάννας Βαρδινογιάννη, η οποία αφίχθη στον χώρο με ελικόπτερο.


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και 
όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ PLUS +
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti