Αποθέωση για Μάλαμα-Παπακωνσταντίνου στη συναυλία τους στη Σκάλα!

Τρίτη, 07 Αύγουστος 2018 16:15 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Αποθέωση για Μάλαμα-Παπακωνσταντίνου στη συναυλία τους στη Σκάλα!

Την Παρασκευή 3 Αυγούστου έλαβε χώρα η συναυλία των Σωκράτη Μάλαμα και Θανάση Παπακωνσταντίνου στον Κήπο του Ιπποκράτη στη Σκάλα Λακωνίας. Πλήθος κόσμου πλαισίωσε την εκδήλωση που είχε μεγάλη επιτυχία. Ο κόσμος τραγουδούσε μαζί με τους τραγουδιστές που εκτός από τους δύο προαναφερθέντες ήταν και μια νέα τραγουδίστρια η Ιουλία Καραπατάκη.

Οι δύο τραγουδιστές σημείωσαν από την αρχή της βραδιάς ότι θυμούνταν πως είχαν ξαναέρθει στη Λακωνία πριν από κάποια χρόνια και χαίρονταν πολύ που ήταν πάλι εδώ.

Το φετινό καλοκαίρι είχαν πραγματοποιήσει αρκετές συναυλίες όπως σε Αθήνα και Πάτρα.

Τραγούδησαν για γυναίκες, όπως ανέφερε ο Μάλαμας σε κάποια στιγμή, αλλά και για προσφυγιά με το τραγούδι τους “Στην Αμερική” , και για τις πρόσφατες πυρκαγιές που το αφιέρωσαν κιόλας στους πληγέντες με το τραγούδι τους “Στην Κοιλάδα των Τεμπών”.

Η ατμόσφαιρα ήταν ειδυλλιακή , με τους φωτισμούς της και το τραγούδι και τον χορό του πλήθους αφού πολλά από τα τραγούδια που έπαιξαν ήταν και γνωστά και χορευτικά.

Στο τέλος ευχαρίστησαν όλους τους μουσικούς αλλά και την ομάδα «Ουτοπία» που το διοργάνωνε,  λέγοντας πως η «Ουτοπία» είναι καλή γιατί «όπως ο ορίζοντας κάνεις κάποια βήματα για να την φτάσεις και έτσι γίνεσαι ολοένα και καλύτερος...»

Ιωάννα Παπαθεοδώρου

NIKOLAROS
Χρηστέας Diesel
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ
RIGAKOS
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
LINARDI

Πρόσφατα Νέα

GOUTOS
Koutsoviti