Μεγάλο λαϊκό γλέντι στο Αφυσσού!

Την Πέμπτη 30/8

Δευτέρα, 27 Αύγουστος 2018 15:01 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Μεγάλο λαϊκό γλέντι στο Αφυσσού!

Ο Αγροτικός, Πολιτιστικός και Αθλητικός Σύλλογος Αφυσσού «Οι Διόσκουροι», διοργανώνει ξακουστό πανηγύρι στο Αφυσσού, την Πέμπτη 30 Αυγούστου και ώρα 8:00 μμ στο 2ο χλμ. της Επαρχιακής οδού Σπάρτης - Γερακίου.

Θα προσφερθούν γευστικά εδέσματα, όπως κοτόπουλο ψητό στα κάρβουνα, γκιούλμπασι και σουβλάκια, παγωμένη μπύρα και αναψυκτικά, ποικίλων ειδών ποτά, μα πάνω απ’ όλα οι διοργανωτές υπόσχονται ότι θα υπάρχει τρομερή διάθεση!

Για τη διασκέδαση των συμμετεχόντων θα φροντίσει η μουσική ορχήστρα που πλαισιώνει με τη φωνή του ο Γιάννης Καψάλης, η Γιώτα Γρίβα και ο Γιάννης Κατσίγιαννης, ενώ στα κλαρίνα θα βρίσκονται ο Μάκης Τσίκος και  ο Άρης Μουγκοπέτρος.

Η τιμή εισόδου ανέρχεται σε 3 ευρώ, ενώ θα υπάρχουν πλούσια και μεγάλα δώρα. Διευκρινίζεται ότι δεν θα υπάρχουν λαχνοί και λαχειοφόρος αγορά.

Για κρατήσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο 6988 885 069.


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και 
όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

NIKOLAROS
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
RIGAKOS

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti