Πανηγύρι στις πηγές του Κνακίωνα στην Τρύπη!

Τετάρτη, 29 Αύγουστος 2018 16:17 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Πανηγύρι στις πηγές του Κνακίωνα στην Τρύπη!

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος διοργανώνεται το μεγάλο πανηγύρι στις πηγές του Κνακίωνα στην Τρύπη Δ. Σπάρτης. Το γλέντι δίπλα στο ποτάμι, με αφορμή τον εορτασμό της εκκλησίας του Αγίου Ιωάννη που βρίσκεται στην περιοχή, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου και ώρα 10:00 πμ.

Θα στηθεί τραγούδι και χορός, απολαμβάνοντας την παραδοσιακά βρασμένη γίδα, τα νόστιμα σουβλάκια, τις σαλάτες και την παγωμένη μπύρα!
Στην μουσική συντροφιά θα είναι ο «Δωρικός Ρυθμός» που απαρτίζεται από τους:
Νίκο Τσίπα: Κλαρίνο - φωνή
Παναγιώτη Ρουσάκο: Λαούτο - φωνή
Λεωνίδα Σταρόγιαννη: Φωνή
Ανδρέα Νιάρχο: Κρουστά - φλογέρα.

«Σε μια εγγυημένη παραδοσιακή εκδήλωση που θα απολαύσουμε ό,τι καλύτερο έρχεται από το παρελθόν για να συναντήσει το μέλλον. Πάρτε λοιπόν την παρέα σας και ελάτε να μας συναντήσετε σε αυτό το μαγευτικό τόπο» αναφέρει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τρύπης που είναι ο διοργανωτής της εκδήλωσης.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών