«Γιορτή Νεολαίας 2018» με Κ. Στικούδη στην κεντρική πλατεία Σπάρτης!

Πέμπτη, 06 Σεπτέμβριος 2018 18:20 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Γιορτή Νεολαίας 2018» με Κ. Στικούδη στην κεντρική πλατεία Σπάρτης!

Την καλύτερη αποχαιρετιστήρια «Γιορτή Νεολαίας» διοργανώνουν ο Δήμος Σπάρτης και το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού & Περιβάλλοντος Δήμου Σπάρτης, την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου και ώρα 8:30΄ μμ στην κεντρική πλατεία της Σπάρτης. Ένα «Back To School party με την εκρηκτική Κατερίνα Στικούδη που βρίσκεται πάντοτε στις νούμερο ένα τάσεις του YouTube τόσο για το ακουστικό, όσο και για το οπτικό μέρος της δισκογραφίας της.

Σε αυτή τη γιορτή, που σκοπό έχει να διασκεδάσει την νεολαία και να γεμίσει την πόλη με ζωή, φωνές και τραγούδια, ο Δήμος Σπάρτης θα βραβεύσει τους πρωτεύσαντες μαθητές όλων των βαθμίδων -σε διάφορες διοργανώσεις- κατά την σχολική χρονιά 2017-2018.

Τα τελευταία χρόνια είναι γεγονός πως η Σπάρτη έχει γίνει σταθμός περιοδείας πολλών καλλιτεχνών, με σκοπό την ψυχαγωγία της νεολαίας. Έτσι και φέτος, όλοι είναι προσκεκλημένοι στο μοναδικό οπτικό-ακουστικό θέαμα που έχει ετοιμάσει η Κατερίνα Στικούδη για όλους τους μικρούς και μεγάλους φίλους και φίλες. Γιατί η τρέλα πάει στα θρανία...και στη Στικούδη!

Η «Γιορτή Νεολαίας» πραγματοποιείται σε συνεργασία με το πρακτορείο Double Dot Entertainment αλλά και την Monster Records.


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και 
όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
RIGAKOS

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti

Η δική σας είδηση