Στην επόμενη φάση του «The Voice» η χαρισματική Σπαρτιάτισσα Ελ. Φουντά! (VIDEO)

Τετάρτη, 17 Οκτώβριος 2018 13:38 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Στην επόμενη φάση του «The Voice» η χαρισματική Σπαρτιάτισσα Ελ. Φουντά! (VIDEO)

Παρουσιάζοντας με υποδειγματικό τρόπο τις φωνητικές της ικανότητες, η 23χρονη Σπαρτιάτισσα τραγουδίστρια, Έλενα Φουντά, «κέρδισε» επάξια κριτική επιτροπή και κοινό του δημοφιλούς μουσικού διαγωνισμού “The Voice” και «τσέκαρε» επάξια το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση του διαγωνισμού!

Με πληθωρική παρουσία, ξεχωριστή χροιά και σταθερότητα φωνής που σπανίζει, η Έλενα ερμήνευσε το κομμάτι «Μιρέλα», υποχρεώνοντας τους Έλενα Παπαρίζου, Σάκη Ρουβά και Κωστή Μαραβέγια να πατήσουν το κουμπί που περιέστρεψε τις καρέκλες τους ενώπιον της όμορφης Σπαρτιάτισσας. Αφού άκουσε τα επαινετικά σχόλια από όλους τους κριτές, η νεαρή Έλενα επέλεξε για coach τον Κ. Μαραβέγια, ο οποίος υποσχέθηκε ότι θα τη βοηθήσει να αναπτύξει το ταλέντο της.

Τα τελευταία χρόνια, η Έλενα Φουντά δραστηριοποιείται στην περιοχή των Αθηνών, όπου πραγματοποιεί εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές και καταστήματα νυχτερινή διασκέδασης. Στο πρόσφατο παρελθόν -και ανά τακτά διαστήματα- έχει κάνει live εμφανίσεις και σε καταστήματα της Σπάρτης, γνωρίζοντας την αποθέωση από τους συμπατριώτες της. Πλέον, η Έλενα έχει την ευκαιρία να δείξει το πηγαίο ταλέντο της στο πανελλαδικό κοινό και να αποδείξει ότι το μέλλον -δικαιωματικά- τής ανήκει!

Δείτε παρακάτω την ερμηνεία της Έλενας Φουντά

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

NIKOLAROS
Χρηστέας Diesel
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ
RIGAKOS
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
LINARDI

Πρόσφατα Νέα

GOUTOS
Koutsoviti