Σεμινάριο πιάνου με την καταξιωμένη Ελ. Μουζάλα στο Εθνικό Ωδείο Σπάρτης!

Παρασκευή, 19 Οκτώβριος 2018 16:40 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Σεμινάριο πιάνου με την καταξιωμένη Ελ. Μουζάλα στο Εθνικό Ωδείο Σπάρτης!

Στο πλαίσιο της φιλοσοφίας του για συνεχή επιμόρφωση των σπουδαστών και δασκάλων, αλλά και έγκυρη και αποτελεσματική μετάδοση γνώσεων, το Εθνικό Ωδείο-Παράρτημα Σπάρτης έχει προγραμματίσει σεμινάριο πιάνου με θέμα «Τεχνική –Πεντάλ- Ερμηνεία» με την διεθνώς καταξιωμένη σολίστ και καθηγήτρια πιάνου, Έλενα Μουζάλα.

Στο σεμινάριο, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 27 Οκτωβρίου, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν έργα από το πρόγραμμα τους, δεχόμενοι δημιουργικές παροτρύνσεις και προτάσεις πιανιστικής ερμηνείας και τεχνικής.
- Το σεμινάριο απευθύνεται σε σπουδαστές προκαταρκτικής, κατωτέρας, μέσης και ανωτέρας σχολής  καθώς και σε τελειόφοιτους σπουδαστές πιάνου, πτυχιούχους και διπλωματούχους οι οποίοι μπορούν να το παρακολουθήσουν με ενεργή συμμετοχή ή ως απλοί ακροατές.
- Οι ενεργά συμμετέχοντες θα λάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης και εφόσον το επιθυμούν, θα μπορούν να παραμείνουν ως ακροατές καθ’ όλη τη διάρκεια των μαθημάτων, χωρίς επιπλέον επιβάρυνση.

Κάθε  ενδιαφερόμενος θα πρέπει να συμπληρώσει και να υποβάλει αίτηση συμμετοχής μέχρι την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου στη γραμματεία του Εθνικού Ωδείου Σπάρτης. Λόγω του περιορισμένου αριθμού για τους ενεργά συμμετέχοντες, θα τηρηθεί αριθμός προτεραιότητας κατά την εγγραφή.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

NIKOLAROS
Χρηστέας Diesel
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ
RIGAKOS
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
LINARDI

Πρόσφατα Νέα

GOUTOS
Koutsoviti