«Ταξίδι» στο ελληνικό τραγούδι στο «Μουσικό Απόγευμα» του ΜΟΣ!

Το Σάββατο 17/11

Τρίτη, 13 Νοέμβριος 2018 16:23 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Ταξίδι» στο ελληνικό τραγούδι στο «Μουσικό Απόγευμα» του ΜΟΣ!

Ο Μουσικός Όμιλος Σπάρτης (ΜΟΣ) προσκαλεί τους φίλους του χορωδιακού τραγουδιού, στο «Μουσικό Απόγευμα» που διοργανώνει το Σάββατο 17 Νοεμβρίου και ώρα 7:00 μμ, στο κέντρο “ΑΜΙ” στη Μαγούλα.

Σε αυτό το μουσικό «ταξίδι» στο ελληνικό τραγούδι συμμετέχουν η μικτή και η ανδρική χορωδία του ΜΟΣ, παρουσιάζοντας ένα ξεχωριστό πρόγραμμα. Τα σπιτικά γλυκίσματα και οι νόστιμοι μεζέδες που οι κυρίες του ΜΟΣ και φέτος προσφέρουν -μαζί με γνωστές κι αγαπημένες ελληνικές μελωδίες- υπόσχονται μία μοναδική βραδιά για τους συμμετέχοντες.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν τις προσκλήσεις τους (τιμή 10 ευρώ) από το φαρμακείο Ρέγκλη – Καλαμαρά (κεντρική πλατεία Σπάρτης) και από το κατάστημα της κ. Ευγενίας Τσάχαλη (Γκορτσολόγου 22).

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti