Έσμιξαν οι χορωδίες και ερμήνευσαν Χιώτη, Ζαμπέτα και Καζαντζίδη!

Εξαιρετική η εκδήλωση της Χορωδίας του Συνδέσμου Ιεροψαλτών Λακωνίας

Δευτέρα, 19 Νοέμβριος 2018 16:04 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Έσμιξαν οι χορωδίες και ερμήνευσαν Χιώτη, Ζαμπέτα και Καζαντζίδη!

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση της Χορωδίας Δημοτικής και Παραδοσιακής   Μουσικής του Συνδέσμου Ιεροψαλτών Ν. Λακωνίας «Ο ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ ΣΤΑΝΙΤΣΑΣ», που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 5/11 στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Δ.  Σπάρτης και ήταν αφιερωμένη στους τρεις μεγάλους μουσικοσυνθέτες και ερμηνευτές,  Μανώλη  Χιώτη,  Γιώργο  Ζαμπέτα  και  Στέλιο  Καζαντζίδη. Συμμετείχαν οι Χορωδίες «ΛΙΜΠΡΕΤΟ» του Συλλόγου «ΕΥ ΖΗΝ» από τη Σκάλα, το «ΜΟΥΣΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΓΥΘΕΙΟΥ» και η «ΕΝΟΡΙΑΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΑΝΩΓΕΙΩΝ».

Η  αίθουσα  ήταν  κατάμεστη  από  τους  φίλους  και  των  τριών  τιμωμένων καλλιτεχνών που έχουν φύγει από τη ζωή, όμως δεν απουσιάζουν από την καρδιά και τη ζωή μας, καθώς  τα τραγούδια τους θεωρούνται πάντα επίκαιρα και μάς συνοδεύουν καθημερινά στις χαρές, αλλά και στις λύπες μας. Αυτό απέδειξε, όχι μόνο η αθρόα προσέλευση του κόσμου, αλλά και η δυναμική συμμετοχή του κοινού, κατά  την εκτέλεση του προγράμματος.   

Οι διοργανωτές ευχαριστούν: «Τον  Δήμο  Σπάρτης  και  το  Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού  και  Περιβάλλοντος για τη συνδιοργάνωση της  εκδήλωσης, τους άρχοντες του Δήμου  Σπάρτης και όλους τους φίλους  μας  που  μας  τίμησαν  με  την  παρουσία  τους».

Η Χορωδία Δημοτικής και Παραδοσιακής Μουσικής του Συνδέσμου Ιεροψαλτών Ν. Λακωνίας τίμησε τις δυο φιλοξενούμενες χορωδίες, απονέμοντας αναμνηστικές  πλακέτες στις μαέστρους, Αναστασία Τζανετάκου και  Χρυσάνθη Μάνδρου – Φιλιππάκου.  Επίσης,  τίμησε τους  δεξιοτέχνες  μουσικούς  και   ερμηνευτές,  Σπύρο  Κουτσοβασίλη, Αθηνά   Κοκκόλη,  Στράτη Τριανταφυλλόπουλο  και  Γιώργο  Γεωργόπουλο.

Επιπλέον οι διοργανωτές αναφέρουν: «Ευχαριστούμε  τα  μέλη  και  τους μουσικούς όλων των χορωδιών που συνέβαλαν τα μέγιστα για να πραγματοποιηθεί αυτή η εκδήλωση. Ιδιαιτέρως δε τα μέλη της ορχήστρας μας, που απέδωσαν  τέλεια  τα  τραγούδια  του  Στέλιου   Καζαντζίδη και  ήταν: ο  Κώστας  Βεργυρής στο μπουζούκι, ο Κώστας Κατσέτος στα   πλήκτρα, ο Νίκος Παπαηλιού στο κλαρίνο και φλάουτο, ο Νίκος Σταθάκης στο βιολί, ο  Στράτος  Χαντζηαναστασίου στην κιθάρα και ο Νίκος Σταματάκος στα κρουστά.  

Τέλος, οι διοργανωτές εκφράζουν θερμές ευχαριστίες στον «Λακωνικό Τύπο» που ήταν μεταξύ των χορηγών επικοινωνίας.

Φωτο: Γ. Λυμπέρης

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

NIKOLAROS
Χρηστέας Diesel
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ
RIGAKOS
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
LINARDI

Πρόσφατα Νέα

GOUTOS
Koutsoviti