Ταινίες από το Φεστιβάλ Δράμας προβάλλει η Λέσχη «Ρόδον» στη Σπάρτη!

Πέμπτη, 06 Δεκέμβριος 2018 13:41 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ταινίες από το Φεστιβάλ Δράμας προβάλλει η Λέσχη «Ρόδον» στη Σπάρτη!

Συνεχίζοντας τις προβολές της περιόδου 2018-2019, η Κινηματογραφική Λέσχη Σπάρτης «Ρόδον» προβάλλει, σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Οργανισμό Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας, τις ταινίες που διακρίθηκαν στο 41ο «Φεστιβάλ Ελληνικών Ταινιών Μικρού Μήκους».

Θα πραγματοποιηθούν δύο συνεχόμενες προβολές, την Πέμπτη 6 και την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου στον χώρο  της Πνευματικής  Εστίας Σπάρτης  (Λυκούργου 82 & Χαμαρέτου),  με ώρα έναρξης  8.30΄ μμ και τις δύο ημέρες. Σημειώνεται ότι η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

«… Το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας αναγνωρίζοντας την ανάγκη για την περαιτέρω προβολή της μικρού μήκους ταινίας  εντάσσει στον ετήσιο προγραμματισμό του τη διοργάνωση προβολών ταινιών μικρού μήκους σε πόλεις της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Εδώ και δεκαπέντε χρόνια, οι βραβευμένες και διακριθείσες ταινίες του ετήσιου Φεστιβάλ Ελληνικών Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας, εντάσσονται σ’ ένα ‘μακρύ ταξίδι’ επαφής με το κινηματογραφόφιλο κοινό, που κάθε χρόνο αποδεικνύει το ολοένα και μεγαλύτερο ενδιαφέρον του για το ‘μικρό’.

Η Γερμανία, η Αίγυπτος, η Κύπρος, η Σερβία, η Ιταλία, η Αθήνα, η Θεσσαλονίκη, καθώς και 60 πόλεις της ελληνικής περιφέρειας έχουν αποτελέσει σταθμούς, λιμάνια και προορισμούς του ταξιδιού του Φεστιβάλ Δράμας.

Η θέση του Φεστιβάλ Δράμας στο εγχώριο κινηματογραφικό τοπίο, ως το κορυφαίο φεστιβάλ στο είδος του, αλλά και η διεθνής του αναγνώριση συμβάλλουν σημαντικά στην επιτυχία των ‘ταξιδιών’ του, που σκοπό έχουν την προβολή και διάδοση του έργου των νέων κινηματογραφιστών».

Πρόγραμμα 1ης ημέρας (Πέμπτης 6/12)
1. LA ULTIMA HIJA  / ΕΥΗ ΚΑΡΑΜΠΑΤΣΟΥ -21΄
2. EN PARTIE / ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΕΛΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ -16΄
3. CALLING  / ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΟΥ -16΄
4. ΌΛΑ ΓΙΑ ΌΛΑ /  ΜΑΡΙΝΟΣ ΣΚΛΑΒΟΥΝΑΚΗΣ -30΄
5. ΒEYOND GOOD & EVIL OR (THE EXUBERANTLY PAINFUL PROCESS OF TEETHING) /  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ -12΄
6. ΒΟΥΡΒΟΥΡΟΥ / ΚΑΡΙΝΑ ΛΟΓΟΘΕΤΗ -22΄
7. THE SOUND /  ANTONY PETROY -15΄
8. ΑΒΑΝΟΣ / ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΧΑΡΑΜΗΣ -20΄
(σύνολο: 152 λεπτά)

Πρόγραμμα 2ης ημέρας (Παρασκευή 7/12)
1. Η ΣΙΓΗ ΤΩΝ ΨΑΡΙΩΝ ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ / ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΕΚΑΤΟΣ  -19΄
2. ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΤΟΙΧΟΣ /  ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΚΟΤΣΗΣ  -10΄
3. AVE EVA  /  OLIWIA TWARDOWSKA -13΄
4. ΑΡΙΑ /  ΜΥΡΣΙΝΗ ΑΡΙΣΤΕΙΔΟΥ -14΄
5. ΠΟΛΥΕΛΑΙΟΣ / ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΛΑΡΟΣ  -10΄
6. ΜΟΛΛΥ 6-8 / ΕΥΘΥΜΗΣ ΜΙΧΕΛΟΥΔΑΚΗΣ  -18΄
7. ΝΑΡΚΗ /  ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΑΛΑΠΑΤΗΣ  -22΄
8. QUIDNUNC / ΧΑΡΗΣ ΑΓΙΩΤΗΣ -26΄
9. ΕΚΤΟΡΑΣ ΜΑΛΟ-Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ / ΖΑΚΛΙΝ ΛΕΝΤΖΟΥ -25΄
(σύνολο: 157 λεπτά)


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και 
όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών