Εορταστικές μελωδίες για 4η χρονιά από τον Μουσικό Όμιλο Σπάρτης!

Συναυλία το Σάββατο 29/12

Πέμπτη, 27 Δεκέμβριος 2018 17:46 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εορταστικές μελωδίες για 4η χρονιά από τον Μουσικό Όμιλο Σπάρτης!

Για τέταρτη συνεχή χρονιά, ο Μουσικός Όμιλος Σπάρτης σε συνεργασία με το Νομικό  Πρόσωπο Πολιτισμού και Περιβάλλοντος, υπό την αιγίδα του Δήμου Σπάρτης συμμετέχει στις εορταστικές εκδηλώσεις της Σπάρτης. Το Σάββατο 29 Δεκεμβρίου και ώρα 7:00 μμ  διοργανώνει την καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη συναυλία του στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Σπάρτης.

Η μικτή χορωδία του ΜΟΣ -με τη συνοδεία επταμελούς ορχήστρας, σε διεύθυνση του Νίκου Καριώτη- θα υποδεχτεί το κοινό της πόλης και τους επισκέπτες της σε μια ξεχωριστή, μουσική βραδιά.

Εορταστικά έργα για πιάνο, μελωδίες από την ευρωπαϊκή λόγια παράδοση, θρησκευτικοί ύμνοι της ορθόδοξης παράδοσης, ελληνικά παραδοσιακά κάλαντα και πρωτότυπες παρουσιάσεις γνωστών έργων θα λαμπρύνουν τη βραδιά, δημιουργώντας ένα κλίμα αισιοδοξίας και χαράς, που όλοι αναζητούμε την εορταστική περίοδο.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

NIKOLAROS
Χρηστέας Diesel
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ
RIGAKOS
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
LINARDI

Πρόσφατα Νέα

GOUTOS
Koutsoviti