Το «Voice of Sparta» είναι γεγονός από τον Μουσικό Όμιλο Σπάρτης!

Πέμπτη, 07 Μάρτιος 2019 14:09 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Το «Voice of Sparta» είναι γεγονός από τον Μουσικό Όμιλο Σπάρτης!

Με μια ξεχωριστή διοργάνωση, που αναμένεται να συζητηθεί, ο Μουσικός Όμιλος Σπάρτης (ΜΟΣ) κλείνει τον κύκλο των αποκριάτικων εκδηλώσεων στη Σπάρτη! Την Κυριακή 10 Μαρτίου και ώρα 9:00 το βράδυ στο κέντρο «Κεφαλάρι» (Χρηστακάκου) στον Άγιο Ιωάννη Σπάρτης θα διεξαχθεί το πρώτο “Voice of Sparta”, που φέρει την υπογραφή του ΜΟΣ!

Με την βοήθεια της εκλεκτής, τετραμελούς επιτροπής, φίλοι και φίλες θα διαγωνιστούν, δείχνοντας τις καλλιτεχνικές τους ικανότητες σε ένα πρόγραμμα υψηλών απαιτήσεων, προσαρμοσμένο στις επιταγές της πιο κεφάτης εποχής του έτους: της Αποκριάς!   

«Σας προσκαλούμε, λοιπόν, να γίνετε μέρος της κεφάτης παρέας του Μουσικού Ομίλου Σπάρτης, απολαμβάνοντας τα ταλέντα που θα παρελάσουν στην σκηνή αλλά και τον ξέφρενο χορό μέχρι αργά» σημειώνει στο κάλεσμά του ο ΜΟΣ.

Για τις προσκλήσεις, οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να απευθυνθούν έγκαιρα στο φαρμακείο Ν. Ρέγκλη (κεντρική πλατεία Σπάρτης) και στο κατάστημα κ. Ευγενίας Τσάχαλη του Αργύρη (Ηλ. Γκορτσολόγου 22). Στην τιμή (15 ευρώ) περιλαμβάνεται φαγητό και κρασί, ενώ θα υπάρξουν και πολλές άλλες εκπλήξεις στη διάρκεια μιας αλησμόνητης βραδιάς διασκέδασης, όπως μόνο ο Μουσικός Όμιλος Σπάρτης ξέρει να διοργανώνει.

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα 6947 307582 και 6949 981664.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti