Στην Πνευματική Εστία Σπάρτης προβάλλεται η ταινία «Πόσο πιο μακριά ακόμα;»

Τετάρτη, 27 Μάρτιος 2019 17:28 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Στην Πνευματική Εστία Σπάρτης προβάλλεται η ταινία «Πόσο πιο μακριά ακόμα;»

Δυναμικές είναι οι παρεμβάσεις της Κινηματογραφικής Λέσχης Σπάρτης «Ρόδον» για τον κινηματογράφο και την τέχνη στην περιοχή. Η Λέσχη Σπάρτης συνεχίζει τις προβολές της περιόδου 2018-2019, σε συνεργασία με το  Ινστιτούτο Θερβάντες και το Προξενείο του Ισημερινού στην Αθήνα και οργανώνει την προβολή της ταινίας  «Πόσο πιο μακριά ακόμα;»  Qué tan lejos της Tania Hermida (2006, 92’).

Η ταινία θα προβληθεί την Πέμπτη 28/3 και ώρα 8:30΄ μμ στον χώρο της Πνευματικής  Εστίας Σπάρτης  (Λυκούργου 82 & Χαμαρέτου). Σημειώνεται ότι η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.
 
Η υπόθεση
Η Εσπεράνθα, ισπανίδα τουρίστρια και η Τριστέσα, φοιτήτρια από τον Ισημερινό, γνωρίζονται σ’ ένα λεωφορείο με προορισμό την Κουένκα, όπου πηγαίνουν για διαφορετικούς λόγους. Στη διάρκεια της διαδρομής όμως, βρίσκονται ακινητοποιημένες εξ αιτίας μιας εθνικής απεργίας. Επειδή έχουν αποκλειστεί οι δρόμοι, οι δυο κοπέλες αποφασίζουν να συνεχίσουν το ταξίδι τους με ωτοστόπ. Αρχίζουν να γνωρίζονται καλύτερα μεταξύ τους, αλλά και να γνωρίζουν αρκετά πιο ουσιαστικά την χώρα του Ισημερινού και τους ανθρώπους της. Έτσι,  ο προορισμός τους αποδεικνύεται πως βρίσκεται τελικά πολύ πιο μακριά απ’ όσο υπολόγιζαν.
[Ισημερινός  2006, 92’ ],
Σκηνοθεσία: Tania Harmida
Παίζουν: Cecillia Vallezo, Tania Martinez…

Δείτε το trailer


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti