«Χορωδιακά 2019» από τον Μουσικό Όμιλο Σπάρτης!

Τρίτη, 14 Μάιος 2019 15:43 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Χορωδιακά 2019»  από τον Μουσικό Όμιλο Σπάρτης!

Ο Μουσικός Όμιλος Σπάρτης προσκαλεί το φιλόμουσο κοινό της Σπάρτης στην ετήσια χορωδιακή του συνάντηση «Χορωδιακά 2019», η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 Μαΐου και ώρα 7:30΄ μμ στο Πνευματικό Κέντρο Δ. Σπάρτης (ισόγειο Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης). Θα συμμετάσχει  η Χορωδία Παλαιού Φαλήρου «Ανδρέας Λαζάρου» και η Χορωδία του Μουσικού Ομίλου Γυθείου.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται σε συνδιοργάνωση με το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού & Περιβάλλοντος του Δήμου Σπάρτης και εντάσσεται στον κύκλο των εκδηλώσεων για την Διεθνή Ημέρα Μουσείων. Επιπλέον, στο πλαίσιο του ανωτέρω εορτασμού, θα λειτουργήσει -στην είσοδο του Πνευματικού Κέντρου- η φωτογραφική έκθεση «Εικόνες από τα μουσεία μας», που διοργανώνει το ΝΠ Πολιτισμού & Περιβάλλοντος του Δ. Σπάρτης.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti