Εργαστήρι τζαζ αυτοσχεδιασμού στην Αναβρυτή!

Από 15-22 Ιουλίου

Δευτέρα, 08 Ιούλιος 2019 16:48 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εργαστήρι τζαζ αυτοσχεδιασμού στην Αναβρυτή!

Το εργαστήρι τζαζ (jazz) αυτοσχεδιασμού, σε συνεργασία  με το  Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού & Περιβάλλοντος Δήμου Σπάρτης και τον  Σύλλογο Βρυσεατών & φίλων της Αναβρυτής «Η ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ», παρουσιάζει το improjazzworkshop, που θα λάβει χώρα από 15-22 Ιουλίου στην Αναβρυτή Λακωνίας.

Μέσα σε ένα μαγικό φυσικό τοπίο, οι συμμετέχοντες μελετούν και ανακαλύπτουν τον κόσμο του jazz αυτοσχεδιασμού. Ομαδικά και ιδιαίτερα μαθήματα, jam sessions, συναυλίες και πολύ όρεξη και αγάπη απο μια ομάδα έμπειρων και καταξιωμένων καθηγητών, πρόθυμων  να μοιραστούν το πάθος και την γνώση για την jazz μουσική.

Oι καθηγητές που θα πλαισιώσουν το εργαστήρι είναι:
Γιάννης Παπαναστασίου-σαξόφωνο
Ανδρέας Παπαγιαννακόπουλος-κιθάρα
Κώστας Γιαξόγλου-πιάνο
Βασίλης Στεφανόπουλος-κόντρα και ηλεκτρικό μπάσο
Θάνος Δασκαλόπουλος-κλακέτες και bodymusic
Νίκος Σιδηροκαστρίτης-τύμπανα
Yπέυθυνη παραγωγής: Χαρά Ασημίνα

To σεμινάριο θα κορυφωθεί με συναυλία που θα πραγματοποιηθεί απο τους συμμετέχοντες και τους καθηγητές του σεμιναρίου, την Κυριακή 21 Ιουλίου και ώρα 9:00 μμ. Η τιμή εισόδου ανέρχεται σε 5 ευρώ.

Τη Δευτέρα 22 Ιουλίου και ώρα 9:00 μμ θα γίνει το κλείσιμο του σεμιναρίου στο καφέ “Veil” στα Πικουλιάνικα με ένα jam session, με τη συμμετοχή των καθηγητών και των μαθητών του σεμιναρίου, αλλά και όποιου άλλου μουσικού επιθυμεί.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.improjazzworkshop.com.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

NIKOLAROS
Χρηστέας Diesel
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ
RIGAKOS
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
LINARDI

Πρόσφατα Νέα

GOUTOS
Koutsoviti