Με συναυλία Γιάννη Χαρούλη κορυφώνονται οι εκδηλώσεις του «Σήμερα» στη Σκάλα

Παρασκευή, 26 Ιούλιος 2019 21:53 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Με συναυλία Γιάννη Χαρούλη κορυφώνονται οι εκδηλώσεις του «Σήμερα» στη Σκάλα

Η Δημοτική Κοινότητα Σκάλας, σε συνεργασία με την Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση του Δήμου Ευρώτα «Ευρώτειος Πολιτεία» και τον Δήμο Ευρώτα, διοργανώνουν την Κυριακή 28 Ιουλίου και τη Δευτέρα 29 Ιουλίου, για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά το δημιουργικό και μουσικό Φεστιβάλ «Το Σήμερα 2019» στον Κήπο του Ιπποκράτη στη Σκάλα Λακωνίας. «Το Σήμερα 2019» με ένα γεμάτο πρόγραμμα, αποτελεί αναμφίβολα μια από τις σημαντικότερες δράσεις για το πολιτιστικό καλοκαίρι της Λακωνίας.

Κορύφωση του φεστιβάλ αποτελεί η συναυλία του Γιάννη Χαρούλη, το βράδυ της Δευτέρας.

Ο Γιάννης Χαρούλης μας καλεί με ανοιχτή την καρδιά, να νιώσουμε, να χαρούμε, να χορέψουμε, να γιορτάσουμε και να θυμηθούμε αυτά που από πάντα γνωρίζουμε.. με τον ίδιο τρόπο που έχει με τη φωνή, την παρουσία και την ερμηνεία του, να μας κάνει να ακούμε την παραδοσιακή μουσική σαν μόλις να έχει γεννηθεί.

Μετά από ένα δημιουργικό χειμώνα, που έφερε νέες μελωδίες, στίχους και ενορχηστρώσεις, έρχεται κι αυτό το καλοκαίρι να μοιραστεί μαζί μας καινούριες σκέψεις κι αναπάντεχες επιθυμίες. Τα νέα τραγούδια έρχονται αγκαλιά με όλα όσα ήδη αγαπήσαμε, να μας δώσουν λόγο κι αφορμή να πιαστούμε από το χέρι, να φτιάξουμε παρέες και να ανακαλύψουμε απ την αρχή πόση δύναμη κι αγάπη φέρνει το να είμαστε μαζί...


Δευτέρα 29 Ιουλίου | 21.30 | Κήπος του Ιπποκράτη
Τιμές εισιτηρίων: 12€ Προπώληση, 15€ στην είσοδο

Σημεία προπώλησης
Σπάρτη: Μπυραρία Αββαείο (Ευαγγελιστρίας 55), Alexia's (Νέος Περιφερειακός)
Γύθειο: Filarmoniki (Λαρισσίου 3)
Σκάλα: Utopia Creative Coorperative (5ης Μαΐου), Ottica Di Sonia (5ης Μαϊου)
Βλαχιώτη: Βιβλιοπωλείο ΓΝΩΣΗ (κεντρική οδός)
Μονεμβάσια: Marabou cafe brunch & more (Οδός Μαλβάζια)
και online: www.ticketservices.gr