Ο Φ. Δεληβοριάς αποχαιρετά το καλοκαίρι στο Μουσείο Ελιάς και Λαδιού

Συνοδεύει ο Σπαρτιάτης μουσικός Κ. Χριστοδούλου

Πέμπτη, 08 Αύγουστος 2019 14:52 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ο Φ. Δεληβοριάς αποχαιρετά το καλοκαίρι στο Μουσείο Ελιάς και Λαδιού

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), αποχαιρετά το καλοκαίρι, οργανώνοντας μια ξεχωριστή μουσική βραδιά στο Μουσείο Ελιάς και Ελληνικού Λαδιού στη Σπάρτη.

Ο Φοίβος Δεληβοριάς, με τη συνοδεία του Σπαρτιάτη μουσικού, Κωστή Χριστοδούλου, στα πλήκτρα και του Σωτήρη Ντούβα στα κρουστά, θα μας χαρίσει μια υπέροχη καλοκαιρινή νύχτα, γεμάτη ανεμελιά και ζωντάνια, πλημμυρίζοντας τον χώρο της υπαίθριας έκθεσης του μουσείου με παλιά, πρόσφατα και ακυκλοφόρητα τραγούδια του Φοίβου -και όχι μόνο- σε μια συναυλία σα δροσερό αεράκι!

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 25 Αυγούστου και ώρα 21:00, ενώ η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το μουσείο στο τηλέφωνο 27310 89315 (καθημερινά, εκτός Τρίτης,10:00-18:00).

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

NIKOLAROS
Χρηστέας Diesel
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ
RIGAKOS
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
LINARDI

Πρόσφατα Νέα

GOUTOS
Koutsoviti