«Ο Απεσταλμένος» είχε την τιμητική του στη Βιβλιοθήκη Σπάρτης (VIDEO-ΦΩΤΟ)

Παρουσιάστηκε το βιβλίο της Ματ. Γιαννοπούλου

Παρασκευή, 13 Σεπτέμβριος 2019 15:14 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Ο Απεσταλμένος» είχε την τιμητική του στη Βιβλιοθήκη Σπάρτης (VIDEO-ΦΩΤΟ)

Με μεγάλη επιτυχία έλαβε χώρα η παρουσίαση του βιβλίου «ο Απεσταλμένος», την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου στην Κεντρική Βιβλιοθήκη Σπάρτης.

Η συγγραφέας Ματίνα Γιαννοπούλου ευχαριστεί «τον σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευστάθιο που παρευρέθηκε μέσω του εκπροσώπου του ιερέα π. Ηλία Βουρβουριώτη, τον αξιότιμο βουλευτή Λακωνίας κ. Δαβάκη Αθανάσιο, τον αξιότιμο δήμαρχο Σπάρτης κ. Δούκα Πέτρο και τον δημοτικό σύμβουλο κ. Θέμη Πατσιλίβα που στήριξαν με την παρουσία τους την εκδήλωση».

Η ίδια απευθύνει ένα μεγάλο και ξεχωριστό ευχαριστώ και «στους συμμετέχοντες που έκαναν αυτή την παρουσίαση ιδιαίτερη: την κ. αντιδήμαρχο Τουριστικής Ανάπτυξης και Κοινωνικής Πολιτικής και πρόεδρο του Συλλόγου “Θυγατέρες της Πηνελόπης”, Γεωργία Ζαχαράκη- Αναστασοπούλου, καθώς και τον ίδιο τον σύλλογο, ο οποίος από την πρώτη στιγμή αγκάλιασε και συνέτρεξε αυτό το εγχείρημα: την κ. Αικατερίνη Παναγιωτοπούλου (ιατρό Γενικής Ιατρικής), τους ερασιτέχνες ηθοποιούς: κ. Στράτη Αϊβαλιώτη, κ. Μαριλένα Θεοφιλάκου, κ. Μαίρη Πετράκου και την συντονίστρια  αυτής της υπέροχης βραδιάς κ. Άννα Κορομβόκη (δημοσιογράφο)».

Η μεγάλη προσέλευση του κόσμου, το εξαιρετικά θετικό κλίμα, οι συγκινητικές ιδιαίτερες στιγμές, αλλά και το πρωτότυπο δρώμενο με την μεταφορά αποσπασμάτων επί σκηνής, έκαναν αυτή την εκδήλωση, να ξεφύγει από τα πλαίσια μιας συνηθισμένης παρουσίασης βιβλίου.

Τέλος, το μεγαλύτερο ευχαριστώ, η συγγραφέας Ματίνα Γιαννοπούλου απευθύνει σε «όλους όσοι παρευρέθηκαν και στήριξαν αυτό το βιβλίο στο πρώτο του βήμα στην συγγραφική κοινωνία».

Δείτε το video

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΙΒΛΙΟ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti