Παρουσιάζονται δύο βιβλία του Γ. Καραγιαννάκου

«Κάποτε στην Ιουδαία...» και «Ο Δάσκαλος»

Παρασκευή, 25 Οκτώβριος 2019 20:41 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Παρουσιάζονται δύο βιβλία του Γ. Καραγιαννάκου

Εκδήλωση για την παρουσίαση των βιβλίων του κ. Γεώργιου Καραγιαννάκου με τίτλους «Κάποτε στην Ιουδαία... Η θυσία της αγάπης» και «Ο Δάσκαλος», που κυκλοφορούν από τις εκδόσεις «Αγγελάκη», διοργανώνει η Ένωση Πνευματικών Δημιουργών Λακωνίας «Χείλων ο Λακαιδαιμόνιος». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου και ώρα 7:00 μμ στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Σπάρτης (ισόγειο Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης).

Τα βιβλία θα παρουσιάσουν ο φιλόλογος και συγγραφέας κ. Γεώργιος Ατσαβές και ο πρόεδρος της Ένωσης Πνευματικών Δημιουργών Λακωνίας, εκπαιδευτικός και συγγραφέας κ. Νίκος Κουφός, ενώ τη συζήτηση θα συντονίσει η κ. Δέσποινα Κούτσαρη. Την εκδήλωση θα χαιρετίσει ο Μητροπολίτης Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευστάθιος.

Τα έσοδα από τις πωλήσεις των βιβλίων θα διατεθούν στο Άσυλο Ανιάτων της Μητρόπολης Μονεμβασίας και Σπάρτης.


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 23 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΙΒΛΙΟ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti