Sunday Movie Night

Κυριακή, 17 Νοέμβριος 2019 13:34 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Sunday Movie Night

Αποφάσισες απόψε να μείνεις σπίτι; Κάθισε αναπαυτικά στον καναπέ σου, άνοιξε και μια σακούλα ποπ-κορν και επίλεξε μια από τις παρακάτω ταινίες για να δεις.

Εκδικητές: Η Εποχή του Ultron | Στον Alpha στις 21:00'

Με την Α.Σ.Π.Ι.Δ.Α. να έχει καταστραφεί και τους Εκδικητές να χρειάζονται ένα διάλειμμα, ο Τόνι Σταρκ θέτει σε λειτουργία ένα ανενεργό πρόγραμμα διατήρησης ειρήνης, τον Ultron: μια τεχνητή νοημοσύνη με αυτογνωσία και αυτοδιδασκαλία. Ωστόσο, το σχέδιο του Σταρκ αποτυγχάνει όταν ο Ultron αποφασίζει ότι οι άνθρωποι είναι ο κύριος εχθρός και σχεδιάζει να τους εξαφανίσει από τη Γη. Οι Τόνι Σταρκ/Iron Man, Captain America, Hulk, Thor, Μαύρη Χήρα και Hawkeye με τη βοήθεια των Νικ Φιούρι και Μαρία Χιλ αναλαμβάνουν να τον σταματήσουν. Στην πορεία οι Εκδικητές θα έρθουν αντιμέτωποι με τα ισχυρά δίδυμα αδέρφια Γουάντα και Πιέτρο Μαξίμοφ καθώς και τον Vision.

Shot Caller  | Στο Open στις 23:00'

Ο Jacob Harlon, ένας χρηματιστής από την Pasadena της Καλιφόρνια, ζει ήρεμα με την γυναίκα του, Katherine, και τον ανήλικο γιο τους, τον Joshua. Όταν ένα βράδυ το ζευγάρι βγαίνει με ένα φιλικό ζευγάρι, τους Tom και Jessy, στην επιστροφή ο Jacob, που οδηγεί το αυτοκίνητο, δεν προσέχει το κόκκινο φανάρι και τρακάρει με αποτέλεσμα να σπάσει το πόδι του ο άλλος οδηγός και να σκοτωθεί ο φίλος του ο Tom. Τότε αλλάζει  όλη του η ζωή, καθώς φυλακίζεται για ανθρωποκτονία και σωματικές βλάβες και καλείται να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα, αυτά μίας φυλακής βαρυποινιτών.

Sex Tape. Μια Τρελή Βραδιά | Στον Αnt1 στις 23:15'

Προσπαθώντας να ξαναβρεί το παλιό ερωτικό του πάθος, ένα ζευγάρι κινηματογραφεί τις οικιακές ερωτικές του «περιπέτειες». Αντί να διαγραφεί όμως, η ταινία βρίσκεται σε λάθος χέρια και πρόκειται να ανεβεί στο Διαδίκτυο. Μια πικάντικη, υποσχόμενη κωμική ιδέα ξεφτίζει σε ανέμπνευστη, χαζοχαρούμενη μπαλαφάρα.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti