Το Φεστιβάλ Δράμας ταξιδεύει στη Σπάρτη

Προβολές βραβευμένων ταινιών στην Πνευματική Εστία

Τετάρτη, 04 Δεκέμβριος 2019 18:09 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Το Φεστιβάλ Δράμας ταξιδεύει στη Σπάρτη

Συνεχίζοντας τις προβολές της περιόδου 2019-2020, η Κινηματογραφική Λέσχη Σπάρτης «Ρόδον» σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Οργανισμό Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας, προβάλλει τις ταινίες που διακρίθηκαν στο 42ο Φεστιβάλ Ελληνικών Ταινιών Μικρού Μήκους,

Θα πραγματοποιηθούν δύο συνεχόμενες προβολές, την Πέμπτη 5 και την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου (ώρα έναρξης 8:45΄ μμ και τις δύο ημέρες) στον χώρο  της Πνευματικής  Εστίας Σπάρτης (Λυκούργου 82 & Χαμαρέτου).

«… Το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας, αναγνωρίζοντας την ανάγκη για την περαιτέρω προβολή της μικρού μήκους ταινίας, εντάσσει στον ετήσιο προγραμματισμό του τη διοργάνωση προβολών ταινιών μικρού μήκους σε πόλεις της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Εδώ και δεκαπέντε χρόνια, οι βραβευμένες και διακριθείσες ταινίες του ετήσιου Φεστιβάλ Ελληνικών Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας, εντάσσονται σ’ ένα ‘μακρύ ταξίδι’ επαφής με το κινηματογραφόφιλο κοινό, που κάθε χρόνο αποδεικνύει το ολοένα και μεγαλύτερο ενδιαφέρον του για το ‘μικρό’.

 Η Γερμανία, η Αίγυπτος, η Κύπρος, η Σερβία, η Ιταλία, η Αθήνα, η Θεσσαλονίκη, καθώς και 60 πόλεις της ελληνικής περιφέρειας έχουν αποτελέσει σταθμούς, λιμάνια και προορισμούς του ταξιδιού του Φεστιβάλ Δράμας.

Η θέση του Φεστιβάλ Δράμας στο εγχώριο κινηματογραφικό τοπίο, ως το κορυφαίο φεστιβάλ στο είδος του, αλλά και η διεθνής του αναγνώριση συμβάλλουν σημαντικά στην επιτυχία των ‘ταξιδιών’ του, που σκοπό έχουν την προβολή και διάδοση του έργου των νέων κινηματογραφιστών».

programma

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti