Τα παιδιά θα ανακαλύψουν την τέχνη του κινηματογράφου

Στο Μουσείο Ελιάς

Πέμπτη, 05 Μάρτιος 2020 16:42 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Τα παιδιά θα ανακαλύψουν την τέχνη του κινηματογράφου

Με πρωτοβουλία του Πολιτιστικού Ιδρύματος του Ομίλου Πειραιώς, το Σαββατοκύριακο 21 και 22 Μαρτίου, θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Μουσείου Ελιάς και Ελληνικού Λαδιού στην Σπάρτη, κινηματογραφικό εργαστήρι για παιδιά.

Το εργαστήρι θα απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 8 ως 13 ετών. Στις εργασίες περιλαμβάνεται η δημιουργία ταινίας animation μικρού μήκους, της οποίας η θεματολογία θα είναι συνυφασμένη με τη θεματική του Μουσείου. Δίχως να απαιτείται εμπειρία, τα παιδιά θα συνεργαστούν αξιοποιώντας την ψηφιακή τεχνολογία μαζί με απλά υλικά γνώριμα σε αυτά, για να δημιουργήσουν ενδιαφέροντες χαρακτήρες αλλά και να καταγράψουν το σενάριο.
Η ταινία θα έχει τις προοπτικές να λάβει μέρος σε εθνικά και διεθνή φεστιβάλ κινηματογράφου για παιδιά και νέους.

Η συμμετοχή στο εργαστήριο είναι δωρεάν, κρίνεται όμως απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής, λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων.
Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο του Μουσείου, 2731089315 καθημερινά από τις 10:00 ως τις 18:00 (Εκτός Τρίτης)

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti