Συναυλία φλάουτου με ράμφος

Στο σχολείο της Βαμβακούς

Παρασκευή, 24 Ιούλιος 2020 14:11 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Συναυλία φλάουτου με ράμφος

Ο αρχέγονος ήχος του αυλού, φτάνει στη Βαμβακού μέσα από ένα πολυσχιδές πρόγραμμα του Αποστόλη Κουτσογιάννη που περιλαμβάνει έργα έργα της μπαρόκ εποχής, σύγχρονες δημιουργίες, αλλά και μελωδίες από τον ευρύτερο χώρο της ανατολικής Μεσογείου. Θα ακουστούν έργα των J.S. Bach, G. F. Handel, G. F. Telemann, J.J. Quantz, Γ. Κουμεντάκη, Α. Κουτσογιάννη, Γ. Κυριακάκη.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 25/7 στις 9:00 μ.μ. στο σχολείο της Βαμβακούς με ελεύθερη είσοδος, όμως λόγω των περιοριστικών μέτρων, είναι απαραίτητη η κράτηση θέσης μέσω του παρακάτω συνδέσμου: https://www.vamvakourevival.org/event/oros-ensemble-synavlia-flaoutou-me-ramfos/

Λίγα λόγια για τον Αποστόλη Κουτσογιάννη
Γεννήθηκε το 1994 στην Αθήνα και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε από μικρή ηλικία φλάουτο με ράμφος και ανώτερα θεωρητικά στο Σύγχρονο Ωδείο Θεσσαλονίκης (Δίπλωμα Εκτέλεσης, Άριστα Παμψηφεί και έπαινος εξαιρετικής τεχνικής επίδοσης το 2011). 

Tο 2017 αποφοίτησε από το Τμήμα Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, με άριστα, όπου και σπούδασε σύνθεση με τον Γιώργο Κυριακάκη και το 2019 ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές του σπουδές από το Πανεπιστήμιο του Cambridge με τον Richard Causton. Για τις σπουδές του έλαβε την εκπαιδευτική υποτροφία του ιδρύματος Λεβέντη. Έργα του έχουν παρουσιαστεί από διάφορα σχήματα και ορχήστρες σε όλο τον κόσμο. Το 2019 ανακηρύχτηκε composer in residence του πανεπιστημίου του Cambridge.
Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της συνεργασίας της Vamvakou Revival και της Greek National Opera – Εθνική Λυρική Σκηνή με την υποστήριξη του Stavros Niarchos Foundation

NIKOLAROS
Χρηστέας Diesel
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ
RIGAKOS
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
LINARDI

Πρόσφατα Νέα

GOUTOS
Koutsoviti