Ο τελικός του «Bachelor» γυρίζεται στη Μάνη

Οι βόλτες στην Αρεόπολη και τα διπλά γυρίσματα

Παρασκευή, 30 Οκτώβριος 2020 19:35 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ο τελικός του «Bachelor» γυρίζεται στη Μάνη

Στη Μάνη πραγματοποιούνται, από τις αρχές της εβδομάδας, τα τελευταία γυρίσματα του ριάλιτι «Bachelor».

Η Μάνη αποτελεί τόπο καταγωγής του πρωταγωνιστή και πρώτου Έλληνα bachelor, Παναγιώτη Βασιλάκου, ο οποίος βρίσκεται πια στην τελική φάση του παιχνιδιού για την επιλογή της μίας και μοναδικής από τις υποψήφιες που θα χαρίσει την καρδιά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Λακωνικού Τύπου», γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στην Αρεόπολη, στον Γερολιμένα και στο Λιμένι, τοπία που θα δούμε να πρωταγωνιστούν στη μικρή οθόνη όταν προβληθούν τα επεισόδια.

Η παραγωγή έθεσε αυστηρούς όρους εχεμύθειας στις επιχειρήσεις της περιοχής που φιλοξένησαν μέρος των γυρισμάτων, προκειμένου να μην διαρρεύσουν πληροφορίες για το αποτέλεσμα του τελικού. Ωστόσο, ντόπιοι και επισκέπτες συνέπεσαν με τα γυρίσματα και απαθανάτισαν ορισμένα στιγμιότυπα.

Από τις εικόνες που τραβήχτηκαν στα πλακόστρωτα στενά της Αρεόπολης, μπορούμε με βεβαιότητα να πούμε πως η 21 ετών Νικολέττα είναι η μία από τις δύο φιναλίστ.

Παρόλα αυτά, η επιλογή του Π. Βασιλάκου θα παραμείνει μυστήριο, καθώς η παραγωγή αποφάσισε να γυρίσει δύο επεισόδια τελικού -ένα για κάθε διεκδικήτρια- ώστε να εξασφαλιστεί η απαιτούμενη μυστικότητα.

Το ριάλιτι, που μεταφέρεται για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση, έχει δεχτεί αρκετές κριτικές για το περιεχόμενο και την ποιότητά του, όμως αποτελεί ένα πρόγραμμα πολύ δημοφιλές στο κοινό. Έτσι, η προβολή των τελικού θα προσφέρει προβολή και στην περιοχή της Μάνης, του πανέμορφου νοτιότερου σημείου της ηπειρωτικής Ευρώπης.

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ PLUS +
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Σπανός Γεώργιος