JoshCast: Ο Josh συζητά με τον αυθεντικό σπαρτιάτη ράπερ Anser

Πέμπτη, 31 Δεκέμβριος 2020 10:08 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
JoshCast: Ο Josh συζητά με τον αυθεντικό σπαρτιάτη ράπερ Anser

Ο William James είχε πει: "Η καλύτερη χρήση της ζωής είναι να την αφιερώσεις σε κάτι που θα διαρκέσει περισσότερο από αυτήν".

Η κληρονομιά που έχει αφήσει στην κουλτούρα του Hip-Hop -επιτρέψτε μου να γίνω γλυκανάλατος-, αλλά και ο τρόπος που έχει μιλήσει στις καρδιές μας, οι αριθμοί με πάνω από 35 εκατ. προβολές στο YouTube, μπορούν να συμπυκνώσουν την άβολη εισαγωγή μου σε 4 λέξεις: Θα μείνει για πάντα!
Josh.-

 Στο τελευταίο επεισόδιο του #JoshCast για το 2020, ο Josh Διακουμάκος φιλοξενεί τον σπαρτιάτη ράπερ Anser, τον “δικό μας” Γιάννη Γιαννακόπουλο, που έχει γράψει ιστορία στην ελληνική hip-hop σκηνή, βάζοντας τις λέξεις στη σειρά τόσο σωστά όσο κανείς άλλος...

Έχει ξεχωρίσει ως ο ράπερ που ραπάρει πιο γρήγορα κι απ’ τη σκιά του, με 160 συλλαβές σε 11 δευτερόλεπτα! Το hip-hop του γνήσιο, διαχρονικό, δίνει τροφή για σκέψη και συγκινεί. Και αποδεικνύει περίτρανα πως υπάρχουν ακόμα αυθεντικοί καλλιτέχνες εκεί έξω.


Κύριες, κύριοι, Anser.

Άκουσε το podcast, απλά κάνοντας κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο...

JoshCast | Επεισόδιο #4

Τι είναι το podcast;
Το podcast στην Ελλάδα είναι κάτι άγνωστο που κάνει τα πρώτα του βήματα! Ίσως, θα μπορούσαμε να το χαρακτηρίσουμε το Netflix του ραδιοφώνου. Είναι ένα ηχητικό ντοκιμαντέρ, μια ηχητική εκπομπή, η οποία ανεβαίνει σε κάποιες παγκόσμιες πλατφόρμες (Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts κ.ά) και την αναζητάς εσύ, όποτε γουστάρεις! Μπορείς, επίσης, να κατεβάσεις τα αρχεία στη συσκευή σου εντελώς δωρεάν και να ακούσεις τις εκπομπές οποιαδήποτε στιγμή.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ PLUS +
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti