«7ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου» με προβολές στη Λακωνία

Σε Σπάρτη και Γύθειο

Δευτέρα, 07 Ιούνιος 2021 13:46 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«7ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου» με προβολές στη Λακωνία

Το «7ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου» θα διεξαχθεί στην Καλαμάτα από τις 18 Ιουνίου έως τις 4 Ιουλίου, και στη συνέχεια -από 18 Ιουνίου έως 23 Ιουλίου- θα εξακτινωθεί σε όλο το δίκτυο των πόλεων της Πελοποννήσου, σε Σπάρτη, Γύθειο, Ξυλόκαστρο, Δημητσάνα, κι ακόμα σε Πάτρα, Αμαλιάδα, Ακράτα, καθώς και στα νέα μέλη του δικτύου, το Λεβίδι και το Δερβένι.

Όλες οι προβολές θα πραγματοποιηθούν σε ανοιχτούς χώρους, λαμβάνοντας υπ’ όψιν τις επίσημες οδηγίες για την ασφάλεια του κοινού, των καλεσμένων και του προσωπικού.

Στο πλαίσιο του φεστιβάλ θα προβληθούν συνολικά 58 διεθνή ντοκιμαντέρ αλλά και 27 ταινίες τεκμηρίωσης Ελλήνων δημιουργών, ενώ προγραμματίζονται παράλληλες εκδηλώσεις στην έδρα του στην Καλαμάτα.

Το «Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου» διοργανώνεται από το Κέντρο Δημιουργικού Ντοκιμαντέρ Καλαμάτας, με την υποστήριξη του υπουργείου Πολιτισμού του ΕΚΟΜΕ (Εθνικό Κέντρο Οπτικοακουστικών Μέσων και Επικοινωνίας) και του ΕΚΚ (Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου) σε συνδιοργάνωση με τις Περιφέρειες Δυτικής Ελλάδας και Πελοποννήσου, καθώς και με τους δήμους του Δικτύου.

Όπως κάθε χρόνο, όλες οι προβολές, τα σεμινάρια και οι παράλληλες δράσεις είναι δωρεάν και ελεύθερες στο κοινό.

Για περισσότερες πληροφορίες, σχετικά με το φετινό πρόγραμμα του φεστιβάλ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν τον διαδικτυακό τόπο www.peloponnisosdocfestival.com ή την σελίδα του facebook.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου», της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti