Μία νέα κινηματογραφική παραγωγή έρχεται στη Σπάρτη

Με έμπνευση από τη Μελίνα Μερκούρη

Τετάρτη, 04 Αύγουστος 2021 20:45 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Μία νέα κινηματογραφική παραγωγή έρχεται στη Σπάρτη

Στη Σπάρτη βρέθηκε ο Ελληνοαμερικανός παραγωγός ταινιών Leonidas G. Demas για να δρομολογήσει τις λεπτομέρειες της αμερικανικής παραγωγής ταινίας με τίτλο «Melina’s Dream», τα γυρίσματα της οποίας πρόκειται να πραγματοποιηθούν στο Δήμο Σπάρτης. Τον κ. Dema, υποδέχθηκαν οι αντιδήμαρχοι Οικονομικών και Ανάπτυξης κ. Γεωργία Δεδεδήμου και Τουρισμού κ. Γεωργία Ζαχαράκη.

Πρωταγωνιστής της ταινίας -όπως όλα δείχνουν- θα είναι ο γνωστός Έλληνας ηθοποιός Ρένος Χαραλαμπίδης, ενώ για το υπόλοιπο καστ που θα αποτελείται από Έλληνες και Αμερικανούς ηθοποιούς συνεχίζονται οι ακροάσεις. Ένα από τα ονόματα που επικρατούν είναι και εκείνο του Λακωνικής καταγωγής Billy Zane.

Ο κ. Demas, αποκάλυψε στον «ΛΤ» τον ενθουσιασμό του για την πόλη της Σπάρτης, ενώ δήλωσε θερμός θαυμαστής της ιστορίας του τόπου. Αυτός ήταν άλλωστε και ο λόγος που διάλεξε τη λακωνική πρωτεύουσα για τα γυρίσματα της ταινίας του.

Το σενάριο της ταινίας μιλά για έναν νέο που, έπειτα από οικονομικές δυσκολίες, αποφασίζει να επιστρέψει στη γη των προγόνων του, τη Σπάρτη, και να ξεκινήσει τη ζωή του από την αρχή. Όμως, κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο των Αθηνών, συναντά τη Μελίνα Μερκούρη και τα όσα θα ακούσει από τα χείλη της θα αλλάξουν τη ζωή του για πάντα…

Η παραγωγή της ταινίας στην περιοχή μας, εκτός από έσοδα για τους επιχειρηματίες της πόλης θα διαφημίσει την ιστορία και τις ομορφιές της Σπάρτης σε ολόκληρο τον κόσμο, γεγονός που θα αποτελέσει πόλο έλξης τουριστών.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti