Διήγημα του Π. Αλεξανδράκη στο βιβλίο «Δευτέρα και 13»

Διαδικτυακή παρουσίαση την Παρασκευή 14/1

Παρασκευή, 14 Ιανουάριος 2022 14:29 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Διήγημα του Π. Αλεξανδράκη στο βιβλίο «Δευτέρα και 13»

Παρουσίαση του βιβλίου 13 πρωτοεμφανιζόμενων συγγραφέων, με πρόβλημα όρασης, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 14/1 και ώρα 19:30΄ μέσω διαδικτύου, από τις εκδόσεις «Εύμαρος» και την Εθνική Ομοσπονδία Τυφλών.

Στο βιβλίο «Δευτέρα και 13» συμπεριλαμβάνεται και το διήγημα «Νέμεσις» του Σπαρτιάτη δικηγόρου κ. Παναγιώτη Αλεξανδράκη.

Η συλλογή διηγημάτων περιέχει έργα των παρακάτω: της Κωνσταντίνας Γκιόκα, του Γιώργου Ευφροσυνίδη, της Μαρίας Θωμάρεη, του Σωτήρη Κορφιάτη, της Μάνθας Μάκκα, της Κατερίνας Μάντεση, της Κωστούλας Μπαλάσκα, της Ευαγγελίας Μπρούστα, του Γιώργου Πανόπουλου, της Αναστασίας Παππά, της Μαρίας Τζεβελέκου, της Όλγας Φλώρου και του Παναγιώτη Αλεξανδράκη.

Οι συγγραφείς θα μιλήσουν για την εμπειρία του εργαστηρίου και φυσικά για το βιβλίο.

Την εκδήλωση θα συντονίσει η δημοσιογράφος Αλεξάνδρα Χριστακάκη. Θα χαιρετήσουν ο πρόεδρος της Εθνικής Ομοσπονδίας Τυφλών Νίκος Γιαλούρης κι ο εκδότης Πέτρος Κακολύρης. Αποσπάσματα του βιβλίου θα διαβάσουν οι συγγραφείς και η Ειρήνη Δερμιτζάκη.

- Η παρουσίαση θα φιλοξενηθεί στην πλατφόρμα ZOOM.
Για τον σύνδεσμο πατήστε εδώ
Κωδικός: 729577
Παρακαλείστε να συνδεθείτε λίγα λεπτά πριν την έναρξη της εκδήλωσης.

- Παρακολούθηση μέσω Youtube εδώ

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών