Αντάμωσαν σε αποκριάτικους ρυθμούς στη Ζαραφώνα (ΦΩΤΟ)

Τετάρτη, 02 Μάρτιος 2022 15:23 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Αντάμωσαν σε αποκριάτικους ρυθμούς στη Ζαραφώνα (ΦΩΤΟ)

«Γεύση» από Απόκριες είχαν την ευκαιρία να πάρουν όσοι βρέθηκαν την περασμένη Κυριακή 27 Φεβρουαρίου στη Ζαραφώνα (Καλλιθέα) Λακωνίας.

Ο Εκπολιτιστικός & Εξωραϊστικός Σύλλογος Ζαραφώνας διοργάνωσε αποκριάτικο δρώμενο στην ταβέρνα του χωριού «Η Ζαραφώνα», όπου συμμετείχαν περίπου 80 άτομα. Το «παρών», μεταξύ άλλων, έδωσαν ο αντιδήμαρχος Ευρώτα Δημήτρης Φιφλής και η περιφερειακή σύμβουλος Λακωνίας Μαργαρίτα Σπυριδάκου.

Η βραδιά περιελάμβανε το παραδοσιακό άναμμα της φωτιάς, καθώς και εκλεκτά εδέσματα και ποτά, που κράτησαν αμείωτο το κέφι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Παράλληλα, εκτός από τη μουσική πλαισίωση της εκδήλωσης, οι συμμετέχοντες επέδειξαν και τις φωνητικές τους ικανότητες μέσω καραόκε!

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti