Η παραγωγή «Melina’s Dream» ψάχνει ηθοποιούς και στη Σπάρτη

Πρωταγωνιστεί ο Ρένος Χαραλαμπίδης

Παρασκευή, 08 Απρίλιος 2022 18:20 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Η παραγωγή «Melina’s Dream» ψάχνει ηθοποιούς και στη Σπάρτη

Γυρίσματα ξεκινάει τον ερχόμενο Μάιο η ελληνοαμερικανική παραγωγή «Melina’s Dream» (Το όνειρο της Μελίνας) σε Αθήνα και Σπάρτη.

Η παραγωγή, ζητά ενήλικες όλων των ηλικιών και εθνικοτήτων για τις ανάγκες της ταινίας. Τα γυρίσματά της θα πραγματοποιηθούν κατά τους μήνες Μάιο και Ιούνιο στην Αθήνα και στην πόλη της Σπάρτης.

Αν ενδιαφέρεστε να συμμετέχετε μπορείτε να στείλετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. το ονοματεπώνυμο σας, δυο πρόσφατες φωτογραφίες, τηλέφωνο επικοινωνίας καθώς και την τοποθεσία σας (Σπάρτη ή Αθήνα).

Η ταινία, στην οποία,θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο ο  Ρένος Χαραλαμπίδης, είναι αισθηματική κωμωδία και ο τίτλος της εμπνεύστηκε από τη Μελίνα Μερκούρη, τα λόγια της οποίας επηρέασαν, σύμφωνα με το σενάριο, τον πρωταγωνιστή, Αμερικανό, που φτάνει σε ελληνικό χωριό για να διεκδικήσει την αγαπημένη του.

Άλλωστε όπως είχε γράψει ο «Λακωνικός Τύπος» τον περασμένο Αύγουστο, την πόλη της Σπάρτης είχε επισκεφθεί ο Ελληνοαμερικανός παραγωγός ταινιών Leonidas G. Demas για να δρομολογήσει τις λεπτομέρειες της αμερικανικής παραγωγής ταινίας με τίτλο «Melina’s Dream», τα γυρίσματα της οποίας πρόκειται να πραγματοποιηθούν στο Δήμο Σπάρτης.

Ο κ. Demas, αποκάλυψε τότε στον «ΛΤ» τον ενθουσιασμό του για την πόλη της Σπάρτης, ενώ δήλωσε θερμός θαυμαστής της ιστορίας του τόπου. Αυτός ήταν άλλωστε και ο λόγος που διάλεξε τη λακωνική πρωτεύουσα για τα γυρίσματα της ταινίας του.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ PLUS +
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti