
Με τις μοναδικές του ερμηνείες και το πλούσιο ρεπερτόριό του ο αγαπημένος καλλιτέχνης Γιάννης Κότσιρας θα βρεθεί σε πολλά μέρη της Ελλάδας και αυτό το καλοκαίρι.
Το Σάββατο 20 Αυγούστου και ώρα 8:30΄ μμ ο δημοφιλής ερμηνευτής θα κάνει στάση στον Κήπο του Ιπποκράτη στη Σκάλα Λακωνίας, υποσχόμενος στο κοινό ένα μουσικό ταξίδι με τα τραγούδια του «Σασμού», αλλά κι επιλογές από τις μεγάλες επιτυχίες της πολυετούς καριέρας του.
Σημειώνεται πως η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.
Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου», της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 26 ετών