Διασκέδασαν μέχρι πρωίας στο πανηγύρι της Ζαραφώνας (ΦΩΤΟ)

Παρασκευή, 26 Αύγουστος 2022 16:06 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Διασκέδασαν μέχρι πρωίας στο πανηγύρι της Ζαραφώνας (ΦΩΤΟ)

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το βράδυ του Σαββάτου 20/8 το παραδοσιακό λαϊκό πανηγύρι στη Ζαραφώνα (Καλλιθέα) Δ. Ευρώτα, που διοργάνωσε ο Εκπολιτιστικός & Εξωραϊστικός Σύλλογος της περιοχής.

Την όμορφη βραδιά, στην οποία συμμετείχαν πολλοί κάτοικοι κι επισκέπτες του χωριού, πλαισίωσε ορχήστρα αποτελούμενη από τους Έλενα Χαραμή και Γιάννη Δρίτσα στο τραγούδι, τον Δημήτρη Καρακώστα στο κλαρίνο, τον Dadin Nemios στα τύμπανα, τον Σταύρο Χαραμή στο μπουζούκι, τον Σάκη Βίδο στα πλήκτρα και τον Χρήστο Κούτρα στην κιθάρα, ενώ την ηχητική κάλυψη είχε αναλάβει ο Dadin Nemios.

Το κέφι διατηρήθηκε αμείωτο μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με εδέσματα, μπύρα, κρασί,  ποτό και φυσικά πολύ χορό, που «απογείωσαν» τη διασκέδαση στα ύψη.

Μεταξύ του πολυάριθμου κοινού, το «παρών» έδωσαν ο βουλευτής Λακωνίας Θανάσης Δαβάκης κι ο αντιδήμαρχος Ευρώτα Δημήτρης Φιφλής.

Ο πρόεδρος του Εκπολιτιστικού & Εξωραϊστικού Συλλόγου Ζαραφώνας, Αλέξανδρος Πραγαλός, ανέφερε στον «Λακωνικό Τύπο»: «Μετά από δυόμιση χρόνια καταφέραμε και πάλι να πραγματοποιήσουμε το πανηγύρι μας.

Ευχαριστούμε πολύ όσους τίμησαν τον σύλλογο μας με την παρουσία τους. Επίσης ευχαριστούμε τους χορηγούς μας και όλες τις επιχειρήσεις που μας βοήθησαν με δώρα.

Και τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Έλενα Χαραμή και στο δυνατό επιτελείο της για την αξέχαστη βραδιά που περάσαμε».

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 26 ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti