Η 8η «Γιορτή Στέλιου Καζαντζίδη»

στις 22 Φεβρουαρίου

Τρίτη, 14 Φεβρουάριος 2023 16:23 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Η 8η «Γιορτή Στέλιου Καζαντζίδη»

Την 8η «Γιορτή Στέλιου Καζαντζίδη» διοργανώνει ο Σύλλογος Φίλων Στέλιου Καζαντζίδη ν. Λακωνίας, την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου και ώρα 8:00 μμ στο κέντρο «Κεφαλάρι» στον Άγιο Ιωάννη Σπάρτης. 

«Όπως είχε καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια πριν την πανδημία η γιορτή θα είναι ελεύθερη χωρίς προσκλήσεις. Κάθε παρέα θα παραγγείλει το μενού που επιθυμεί και θα πληρώσει το κατάστημα εστίασης για ό,τι κατανάλωσε», σημειώνει ο σύλλογος.

Τη μουσική επένδυση της βραδιάς έχει αναλάβει λαϊκή ορχήστρα αποτελούμενη από τους Φώτη Κωστάκη, Στράτη Τριανταφυλλόπουλο, Ηλέκτρα Βλαχονικολού στο τραγούδι, ενώ παίζουν οι  Κώστας Βεργυρής (μπουζούκι), Τέλης Νικολόπουλος (πλήκτρα) και Νίκος Σταματάκος (κρουστά).

Για κρατήσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο 2731025404.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti