Μουσική βραδιά το Σάββατο στην πλατεία Πηγών Σκάλας

Με τον Ανδρέα Δερμιτζάκη

Τετάρτη, 19 Ιούλιος 2023 10:59 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Μουσική βραδιά το Σάββατο στην πλατεία Πηγών Σκάλας

Κρητικές μελωδίες και όχι μόνο υπόσχεται στο κοινό ο Ανδρέας Δερμιτζάκης σε μια μουσική βραδιά γεμάτη δυναμισμό και πάθος, το Σάββατο 22 Ιουλίου και ώρα 9:00 μμ στην πλατεία Πηγών Σκάλας.

Ο Ανδρέας Δερμιτζάκης γεννήθηκε το 1993 και μεγάλωσε στο Τζερμιάδο στο οροπέδιο Λασιθίου. Από παιδί ξεκίνησε την ενασχόληση του με την μουσική και το λαούτο έγινε από τότε αναπόσπαστο κομμάτι του εαυτού του. Πλέον, τα τραγούδια και οι συνθέσεις που ο ίδιος δημιουργεί είναι ο τρόπος που εκφράζει όσα θέλει να πει.

Ο ίδιος δηλώνει: «Στα 7 μου ξεκίνησα να ασχολούμαι με τη μουσική και συγκεκριμένα με το μαντολίνο. Μέχρι τα 16 μου, είχα μάθει ήδη αυτοδίδακτα να παίζω κιθάρα αλλά και λαούτο, το οποίο έγινε και ο μακροβιότερος μουσικός μου σύντροφος. Ξεκίνησα να παίζω Κρητική μουσική, αλλά με το πέρασμα των χρόνων και με την ενασχόλησή μου με την κιθάρα, άνοιξα τους ορίζοντές μου, δοκιμάζοντας άλλες μουσικές».

Σημειώνεται ότι η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη για το κοινό.

Παίζουν οι μουσικοί: Γιώργος Τζήκας (λύρα), Γιάννης Μανιουδάκης (κιθάρες), Μάριος Μαρνελάκης (μπάσο), Ιάκωβος Μολυμπάκης (τύμπανα).

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 27 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti