Επαναστατημένες ζωές

Τζένιφερ Ντόνελι Εκδ. Ωκεανίδα Από τη συγγραφέα των best sellers «Το τριανταφυλλάκι» και «Τριαντάφυλλο του Χειμώνα»   ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Με τρόπο...
Παρασκευή, 24 Δεκέμβριος 2010 02:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Επαναστατημένες ζωές

Τζένιφερ Ντόνελι
Εκδ. Ωκεανίδα

Από τη συγγραφέα των best sellers «Το τριανταφυλλάκι» και «Τριαντάφυλλο του Χειμώνα»

 


ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Με τρόπο παράδοξο, η ζωή δύο κοριτσιών κυλάει παράλληλα: η μία ζει μέσα στη δίνη της Γαλλικής Επανάστασης, ενώ η άλλη, στο σημερινό Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης, θεωρεί τον εαυτό της ένοχο για τον τραγικό θάνατο του αδελφού της. Τι μπορεί να συνδέει αυτές τις δυο ζωές; Η απάντηση θ’ αφήσει κατάπληκτο τον αναγνώστη.

Η Ιστορία ζωντανεύει, το ίδιο και η Τέχνη κι η Μουσική. Οι δυο ηρωίδες ζουν καθεμιά τη δική της κρίση κι ένα είναι το βασικό ερώτημα που τις κατατρύχει: Πώς να διατηρείς την ανθρωπιά σου σ’ έναν κόσμο βυθισμένο στην αγριότητα;

Μέσα στη φυλακή του μικρού δελφίνου, του άτυχου Λουδοβίκου ΙΖ΄, στο επαναστατημένο Παρίσι, αλλά και μέσα στους κοσμοπλημμυρισμένους δρόμους της Νέας Υόρκης, το ερώτημα επαναλαμβάνεται ξανά και ξανά.

Ίσως η αγάπη να είναι η απάντηση σε όλα.


Βιβλία Ωκεανός
Λυκούργου 156
Σπάρτη
Τηλ.-fax: 27310 24844
Ε-mail:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ PLUS +
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti