Το βιβλιοπωλείο ΩΚΕΑΝΟΣ προτείνει?

Ένα πεινασμένο στόμα, Μυθιστόρημα, Λένα Διβάνη Η Λένα Διβάνη μάς παρασύρει σε μια ιστορία πάθους και ζήλιας για έναν άνθρωπο...
Σάββατο, 24 Απρίλιος 2010 03:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Το βιβλιοπωλείο ΩΚΕΑΝΟΣ προτείνει?

Ένα πεινασμένο στόμα, Μυθιστόρημα, Λένα Διβάνη

Η Λένα Διβάνη μάς παρασύρει σε μια ιστορία πάθους και ζήλιας για έναν άνθρωπο που έφτασε στα άκρα και τα ξεπέρασε.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
O Γιάννης Γεωργιάδης είναι ένας φιλόδοξος φοιτητής της Νομικής.  Έχει τα νιάτα του, την ομορφιά του, μια επικίνδυνη εξυπνάδα, αλλά και τίποτ’ άλλο. Ορφανός από μικρός, σπούδασε δουλεύοντας ως εκπαιδευτής σκύλων. Ο Χρίστος Κρεμόπουλος, αντίθετα, ένας από τους γνωστότερους καθηγητές του, έχει κύρος, τραπεζικούς λογαριασμούς και βέβαια υψηλές διασυνδέσεις. Συναντιούνται ένα βράδυ τυχαία στον Λυκαβηττό, βγάζοντας βόλτα τα σκυλιά τους, και η... μάχη αρχίζει. Τι θέλει το πεινασμένο στόμα του νεαρού φοιτητή με τόσο πάθος από τον καθηγητή του; Τα λεφτά του; Τη γυναίκα του; Το γιο του; Τη δουλειά του; Τη ζωή του; Ό,τι κι αν θέλει, το σίγουρο είναι πως έχει αποφασίσει να το πάρει. Θα εισβάλει σαν άγγελος εξολοθρευτής στον κόσμο του ανυποψίαστου καθηγητή και θα τον αλώσει ως γητευτής με τη μέθοδο που εκπαίδευε τα σκυλιά. Το όπλο του, άλλωστε, είναι μια κυνική γνώση γραμμένη στο πετσί του: Δημοκρατία δεν υπάρχει, ούτε στην κοινωνία των σκύλων ούτε στην κοινωνία των ανθρώπων. Μόνο αφεντικά και δούλοι.
Ένα μυθιστόρημα για τη δαιμονική φύση του ανθρώπου, για τον άνθρωπο που μπορεί να φτάσει μέχρι τα άκρα, περιθωριοποιημένος, ετεροκαθορισμένος και υποκινημένος από τις κατάλληλες κάθε φορά κοινωνικές συνθήκες. Κεντρικός ήρωας ένας φιλόδοξος νέος ο οποίος μετέρχεται κάθε θεμιτό ή αθέμιτο μέσο, άλλοτε για να αναρριχηθεί, άλλοτε για να επιβιώσει και άλλοτε για να προσεγγίσει το ερωτικό αντικείμενο του πόθου του. Εκπαιδευτής σκύλων στο επάγγελμα, εισδύει στη ζωή ενός ζευγαριού, ακολουθώντας και εφαρμόζοντας στη ζωή των θυμάτων του τις βασικές αρχές της εκπαίδευσης αυτής. Έτσι παρασύρει τους χαρακτήρες του βιβλίου αλλά και τους αναγνώστες του σε μιαν ανίερη ιστορία όπου κυριαρχούν ο έρωτας, το μυστήριο, οι ανατροπές και τα ακραία πάθη.
Το νέο μυθιστόρημα της Λένας Διβάνη κυκλοφόρησε τη Δευτέρα 19 Απριλίου.

Βιβλία Ωκεανός
Λυκούργου 156
Σπάρτη
Τηλ.-fax: 27310 24844
e-mail:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ PLUS +
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti