Παίρνουμε τα βουνά… και ψάχνουμε για τον κρυμμένο θησαυρό

Το Σάββατο 8 Αυγούστου στη Βαμβακού

Πέμπτη, 06 Αύγουστος 2020 15:53 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Παίρνουμε τα βουνά… και ψάχνουμε για τον κρυμμένο θησαυρό

Ο Αύγουστος μπήκε για τα καλά, η θερμοκρασία ανεβαίνει και είναι καιρός να πάρουμε τα βουνά. Τρεχούμενα νερά, δάσος και πλούσια βλάστηση θα μας δροσίσουν. Κι αν αναρωτιέστε τι μπορείτε να κάνετε παρέα με τα παιδιά σας σε ένα ορεινό χωριό, εμείς θα σας πούμε ότι η «Vamvakou Revival» σας έχει πολλές επιλογές. 

Αυτό το Σάββατο, μικροί και μεγάλοι θα ανακαλύψουν τι κρύβεται στο δάσος μέσα από ένα παιδαγωγικό εργαστήριο στην αγκαλιά της φύσης μαζί με την Παρέα του Δάσους. 

Στις 12:00 μ.μ., ένα άκρως καλοκαιρινό οικογενειακό «κυνήγι θησαυρού» θα λάβει χώρα στα μονοπάτια της Βαμβακούς. Γονείς και παιδιά 6 έως 12 ετών, εξερευνούν, ανακαλύπτουν, συνεργάζονται, ψυχαγωγούνται και μαθαίνουν για τον κόσμο που μας περιβάλλει και τα πλάσματα που τον κατοικούν! 

Όλο το Σαββατοκύριακο στο σχολείο της Βαμβακούς, παιδιά κάθε ηλικίας μπορούν να απασχοληθούν δημιουργικά, ενώ η ανοιχτή δανειστική βιβλιοθήκη είναι προσβάσιμη σε όλους και απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες. Φυσικά, δεν μπορούν να λείπουν οι δραστηριότητες και οι περιηγήσεις στο βουνό και τη φύση, οι ξεναγήσεις στο χωριό, αλλά και τα μικρά γευστικά διαλείμματα στο εστιατόριο-καφέ Βουρέικο.

Ξεχωριστές καλοκαιρινές εμπειρίες, πού αλλού; Στη Βαμβακού, Λακωνίας!
Εσείς, ακόμα μένετε στην πόλη;