Ταξίδι στο μαγικό κόσμο των βιβλίων

Με τη «Vamvakou Revival»

Τετάρτη, 24 Φεβρουάριος 2021 12:42 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ταξίδι στο μαγικό κόσμο των βιβλίων

Μια άκρως ενδιαφέρουσα νέα συνεργασία ξεκινά τον Μάρτιο στη Βαμβακού.

Η «Vamvakou Revival» σε συνεργασία με την παιδαγωγική ομάδα ΚοινΣεπ «απ’ουσία» προσκαλούν τα παιδιά σε ένα μαγευτικό ταξίδι στον κόσμο του βιβλίου, μέσα από εκπαιδευτικά προγράμματα και άλλες δράσεις.

Πρώτος σταθμός του ταξιδιού, το Σάββατο 6 Μαρτίου, με ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα για παιδιά 6 έως 12 αιτών. Βιβλία που οι σελίδες τους αποκαλύπτουν ιστορίες ηρώων, αλλά και τις ιστορίες όσων τα έχουν διαβάσει.

Συντηρημένα βιβλία που έρχονται από το παρελθόν  και τα έχουν διαβάσει γενιές και γενιές Βαμβακιτών, κοσμούν σήμερα την ανοιχτή δανειστική βιβλιοθήκη του σχολείου της Βαμβακούς και θα αποκαλύψουν στους μικρούς φίλους μαγικούς κόσμους.

Συνοδοιπόροι στο πρώτο ταξίδι θα είναι η «Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων», ο «Δον Κιχώτης» και ο κύριος Φιλέας Φόγκ από το «Γύρο του κόσμου σε 80 μέρες».
Εξερευνήστε και σεις κόσμους φανταστικούς και ήρωες που ακροβατούν ανάμεσα στο φανταστικό και το πραγματικό. 

Περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.vamvakourevival.org/events.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών