Η ιστορία της βιβλιοδεσίας

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα από το Ίδρυμα Ωνάση

Τρίτη, 02 Μάρτιος 2021 10:27 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Η ιστορία της βιβλιοδεσίας

Ένα εργαστήριο σαν διπλό ταξίδι. Από τη μια, ράχες βιβλίων, καλύμματα, κοσμήματα, κλείστρα, ραψίματα, κόλλες και πρέσες, και από την άλλη εσείς που θα μάθετε, όχι μόνο όλες αυτές τις άγνωστες λέξεις, αλλά και την τέχνη να μετατρέπετε όγκους σελίδων σε βιβλία.

Μέσα σε λίγες μόνο ώρες, θα είστε έτοιμοι να παίρνετε αποφάσεις σαν έμπειροι βιβλιοδέτες: Να ράψουμε ή να πάμε στο πιεστήριο για να συγκολλήσουμε τις σελίδες; Να κάνουμε ξάκρισμα ή σφύρισμα;

Σ’ αυτό το ταξίδι δεν θα είστε μόνοι. Σε αυτό το εργαστήριο κάνετε τις γνώσεις σας πράξη, φεύγοντας από το εργαστήριο με το δικό σας πρωτότυπο σημειωματάριο.
Υποβολή αίτησης συμμετοχής στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με την ένδειξη «Η ιστορία της βιβλιοδεσίας».
Στην αίτηση θα πρέπει να αναγράφονται ο αριθμός των μαθητών, η τάξη και η ιστοσελίδα του σχολείου.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο 2103713000 ή να αποστείλετε στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..