Οικοδομείται το πολιτιστικό κέντρο Μαγούλας

«Τρέχουν» οι εργασίες για το κύτταρο πολιτισμού της περιοχής

Δευτέρα, 19 Απρίλιος 2021 14:54 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Οικοδομείται το πολιτιστικό κέντρο Μαγούλας

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες ανέγερσης του νέου πολιτιστικού κέντρου Μαγούλας.

Όπως ενημέρωσε ο εφημέριος Μαγούλας, π. Γεώργιος Φωτόπουλος, την περασμένη εβδομάδα, «τελείωσε το μπάζωμα και ετοιμάζεται ο χώρος για να πέσει η πρώτη πλάκα (το δάπεδο). Σύντομα θα 'πέσουν ' οι κολώνες και η οροφή του κτηρίου».

Συμπληρωματικά, ο π. Γεώργιος παρατήρησε πως «σε μια περίοδο δύσκολη, το σωματείο προσπαθεί να στήσει ένα κύτταρο πολιτισμού στην αγαπημένη Μαγούλα μας. Με τη βοήθεια του Θεού και της Παναγίας της Μαγουλιώτισας θα συνεχιστούν οι εργασίες μέχρι να ολοκληρωθεί η προσπάθεια».

Επισημαίνεται πως η παλαιά οικία Βαβαρούτσου θα ανακαινιστεί για να συμπληρώσει το -υπό κατασκευή- πολιτιστικό κέντρο με τη δημιουργία μιας ακόμη αίθουσας στο ισόγειο και ενός χώρου φιλοξενίας στον πάνω όροφο.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου», της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών