Επανέναρξη λειτουργίας Αρχαιολογικών Μουσείων Λακωνίας

Πέμπτη, 13 Μάιος 2021 13:06 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Επανέναρξη λειτουργίας Αρχαιολογικών Μουσείων Λακωνίας

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Λακωνίας, μετά την προσωρινή παύση της λειτουργίας των Αρχαιολογικών Μουσείων χωρικής αρμοδιότητάς της για λόγους δημόσιας υγείας, ενημερώνει με ιδιαίτερη χαρά ότι από την Παρασκευή 14 Μαΐου  2021, τα Αρχαιολογικά Μουσεία Σπάρτης, Μυστρά, Νεάπολης, Πύργου Πικουλάκη Αρεόπολης και η Αρχαιολογική Συλλογή Μονεμβασίας θα ανοίξουν ξανά τις πύλες τους για το κοινό, σύμφωνα με το παρακάτω ωράριο:

-Αρχαιολογικά Μουσεία Σπάρτης, Νεάπολης, Πύργου Πικουλάκη Αρεόπολης, Αρχ. Συλ. Μονεμβασίας
Δευτέρα, Τετάρτη έως Κυριακή: 8:30 πμ έως 3:30 μμ
Τρίτη: κλειστά

-Αρχαιολογικό Μουσείο Μυστρά:
Δευτέρα έως Κυριακή: 8:00 πμ έως 8:00 μμ. 

Για την ασφαλή λειτουργία, στο πλαίσιο της σταδιακής άρσης των μέτρων περιορισμού της διασποράς του COVID-19, θα τηρούνται οι προβλεπόμενες οδηγίες για τους επισκέπτες, το προσωπικό και τις εγκαταστάσεις εξυπηρέτησης του κοινού: υποχρεωτική χρήση μάσκας, αποστάσεις (2 μ.), χρήση αντισηπτικού, ελεγχόμενος αριθμός επισκεπτών (1 άτομο ανά 25τ.μ., εκτός εάν πρόκειται για συζύγους/συμβιούντες και τέκνα).
Η προσέλευση των επισκεπτών επιτρέπεται έως και δεκαπέντε 15΄ λεπτά πριν τη λήξη του ωραρίου.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου», της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Spartaland