Επισκέψεις στο Ινστιτούτο Βυζαντινού Πολιτισμού Μυστρά

Παρασκευή, 14 Μάιος 2021 15:33 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Επισκέψεις στο Ινστιτούτο Βυζαντινού Πολιτισμού Μυστρά

Tην Τετάρτη 12 Μαΐου ο διευθυντής του Ινστιτούτου Έρευνας Βυζαντινού Πολιτισμού (ΙΝΕΒΥΠ) Μυστρά, Καθηγητής Νικόλαος Ζαχαριάς είχε τη χαρά να δεχθεί στους χώρους του Ινστιτούτου τον αιδ. π. Λάζαρο Σκάγκο. Συζητήθηκε η δυνατότητα συνεργασίας για την ανάδειξη και προβολή της τοπικής ιστορίας του Μυστρά.

Την Πέμπτη 13 Μαΐου ο κ. Ζαχαριάς συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Σπαρτιατικού Γυμναστικού Συλλόγου κ. Παναγιώτη Πριστούρη και τη γραμματέα Δήμητρα Μαυρόγιαννη.  Η συνάντηση αφορούσε τη φιλοξενία της εκδήλωσης για την παρουσίαση του λευκώματος του Σπαρτιατικού τον Σεπτέμβριο του 2021. Παράλληλα, συζητήθηκε η δυνατότητα συνεργασίας του Ινστιτούτου με τον σύλλογο, αλλά γενικότερα και με το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου σε θέματα που άπτονται της ιστορίας, του πολιτισμού και του αθλητισμού.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου», της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών